صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکلیف دولت به تامین مسکن 100 هزار ایثارگر

کد خبر: ۶۷۳۸۴۴
| |
2885 بازدید

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب لایحه بودجه سال 96 دولت را مکلف به تامین مسکن 100 هزار ایثارگر کردند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه رسیدگی به بخش های هزینه لایحه بودجه 96 پیشنهاد غلامعلی جعفرزاده نماینده مردم رشت را به تبصره 18 لایحه اضافه کردند.
 
براساس مصوبه مجلس، در راستای اجرای ماده 65 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت 2، دولت و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف به تامین تسهیلات لازم برای تامین مسکن 100 هزار نفر از ایثارگران و یارانه و تسهیلات منابع موجود در این قانون شدند.
 
تبصره یک: ایثارگرانی که در سنوات گذشته از تسهیلات ارزان قیمت استفاده کرده اند و تا پایان سال 94 آن را تسویه کرده اند می توانند به شرط ساخت مسکن جدید از تسهیلات ارزان قیمت ایثارگری در قانون بودجه سال 1396 بهره مند شوند.
 
تبصره دو: بنیاد شهید می تواند تعداد 5000 فقره وام مسکن از محل سهمیه سال 96 را مجددا برای ایثارگرانی که در سنوات قبل، از این تسهیلات استفاده نکرده‌اند با اولویت برای ایثارگران فاقد مسکن بدون رعایت ضوابط تخصیص دهند.
 
از 197 نماینده حاضر در جلسه 112 نماینده با این مصوبه موافقت کردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟