دومين فروشگاه زنجيرهاي اماراتي در تهران
پس از تاسيس فروشگاه زنجيرهاي هايپرستار، شركت اماراتي الفوطين از احداث دومين فروشگاه زنجيره اي خود در تهران تا سال 2012 خبر داد.
به گزارش فارس، شركت اماراتي الفوطين كه اخيرا فروشگاه زنجيره اي هايپرستار را در تهران افتتاح كرده قصد دارد فروشگاه هاي بيشتري در سراسر ايران راه اندازي كند.
احداث فروشگاه خرده فروشي هايپرستار در تهران نخستين مورد از سرمايه گذاري بزرگ يك شركت خارجي در بخش خدمات ايران است.
به عقيده برخي كارشناسان اقتصادي افتتاح فروشگاه هاي زنجيره اي خارجي در ايران آثار و تبعات منفي بسياري مي تواند بر اقتصاد ايران داشته باشد. هر چند گروهي ديگر معتقدند تاسيس اين فروشگاهها با ايجاد رقابت موجب كاهش قيمتها مي شود.
اين در حالي است كه به عقيده برخي ديگر، با توجه به نياز ايران به سرمايه گذاري در بخش توليد موافقت دولت ايران با ورود سرمايه هاي خارجي در بخش خدمات و مصرف كالا نه تنها مشكلات اقتصادي كشور از جمله اشتغال و كمبود توليد را حل نمي كند بلكه منجر به افزايش واردات و رشد مصرف گرايي مي شود.
بر اساس گزارش رويترز يك مقام شركت اماراتي الفوطين از تصميم شركت خود براي احداث 10 فروشگاه بزرگ در خاورميانه طي پنج سال آينده خبر داد.
پيتر واليچونسكي با موفقيت آميز خواندن تجربه نخست الفوطين در تهران گفت قصد داريم تا سال 2012 يك فروشگاه بزرگ ديگر را در تهران احداث كنيم.
وي افزود: تهران شهر بزرگي است اما جايگاه هاي چنداني براي خريد و سرگرمي ندارد. ايرانيان بسياري به دوبي مي آيند و مي خواهند كه از يك فروشگاه بزرگ در امارات ديدن كنند.
اين مقام الفوطين در ادامه گفت: ما در حال مذاكره با مالكان زمين و مقامات شهري تهران براي احداث فروشگاه هاي جديد هستيم.
شركت اماراتي الفوطين نماينده انحصاري شركت فرانسوي كرفور در خاورميانه محسوب مي شود. در عين حال يك سخنگوي كرفور اخيرا در گفت و گو با آسوشيتدپرس هرگونه مشاركت اين شركت در فروشگاه هايپرستار تهران را تكذيب كرد.
1- کوتاه کردن دست دلالها(توجه کنید که اکثر جنسهای این فروشگاه ها باید از مبدا تولید خریداری شود تا دلال بازی کم شود)
2- ایجاد حس رقابت و اطلاع یافتن از تولیدات جدید دنیا در محلی در ایران
3-محلی برای دیدن چند نمونه از یک جنس و انتخاب جنس مورد نظر (مانند بازار)
بنابراین بسیاری از شغلهای کاذب کم می شود. امیدوارم راهی که اکثر مردم دنیا رفته اند و به نتیجه رسیده اند بالاخره در ایران نیز اجرا شود!!!



