صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

۲۳ منطقه ازبکستان زیر کشت زعفران می‌رود

وزارت کشاورزی ازبکستان طرحی را در دست اجرا دارد که بر اساس آن زعفران در 23 منطقه این کشور بین سالهای 2017 تا 2019 کشت می‌شود.
کد خبر: ۶۷۳۶۳۴
| |
3154 بازدید
وزارت کشاورزی ازبکستان طرحی را در دست اجرا دارد که بر اساس آن زعفران در 23 منطقه این کشور بین سالهای 2017 تا 2019 کشت می‌شود.

به گزارش فارس در تاشکند، بر اساس طرح ایجاد مزارع گیاهان دارویی در زمین‌های جنگلی و واحدهای کشاورزی توسط وزارت کشاورزی ازبکستان در سال‌های 2017 تا 2019 میلادی در 23 منطقه از این جمهوری زعفران کشت می‌شود.

بر اساس این گزارش، نتایج تحقیقات دانشمندان در کشت زعفران نشان داده که این گیاه به طور کامل با شرایط خاک و آب و هوایی ازبکستان سازگار است.

زعفران‌ را در مناطق کوهستانی و دامنه‌های کوه «فرغانه»، استان‌های «تاشکند»، «سمرقند»، «قشقه‌دریا»، «سورخاندریا»، «نوایی» و «جزخ» می‌توان کشت.

در سال جاری مزارع زعفران در استان قشقه‌دریا از جمله 4 هکتار در ناحیه‌های «یکه‌باغ» و «کتاب» و 3 هکتار در ناحیه «شهرسبز» ایجاد خواهد شد.

پرورش زعفران امکان تهیه این گیاه با ارزش‌ را در شرایط محلی و بهره‌برداری از آن در زمینه‌های داروئی و صادرات آن را فراهم خواهد کرد.

«شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان در چهارچوب سفر خود به استان قشقه‌دریا در روزهای 24 و 25 فوریه سال جاری میلادی تأکید کرد: کشت زعفران در جهت تولید مواد خام برای فرآورده‌های داروئی نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

شرایط آب و هوایی ازبکستان پرورش بسیاری از گیاهان داروئی‌ را میسر می‌کند.

هم‌اکنون نیز پیشنهاداتی در جهت ایجاد مزارع برای کشت آزمایشی این گیاه تهیه شده است.

در حال حاضر، زعفران در بیش از 15 کشور جهان، از جمله جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، آذربایجان، روسیه، چین، هند و استرالیا کشت می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟