صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مالک نفت، لباس قرمز را از تن پرسپولیس در می آورد

نفت تهران که روی میزبانی از استقلال و پرسپولیس حساسیت نشان داده در هفته بیست و سوم هم روی این موضوع تاکید کرد و قرار است دیدار شاگردان دایی و برانکو روز یکشنبه هفته آینده در ورزشگاه تختی صورت گیرد.
کد خبر: ۶۷۳۱۹۲
| |
3375 بازدید
تیم نفت تهران به دلیل میزبانی از پرسپولیس به احتمال فراوان از لباس اول خود استفاده خواهد کرد که این مورد باعث می شود قرمزهای تهران در پایتخت لباس دوم خود را بپوشند. 

به گزارش تابناک ورزشی، در ابتدای لیگ شانزدهم که بهنام پیشرو کیش به‌عنوان مالک نفت انتخاب شد و مسئولان آن علی دایی را سرمربی تیم‌شان اعلام کردند، لباس اول نفت که طی سال‌های اخیر همواره به رنگ زرد بود تبدیل به قرمز شد. مسئولان این شرکت که علاقه زیادی به پرسپولیس دارند با این تصمیم ، علاقه شان را نشان دادند و تیم دایی هم در بیشتر بازی‌های امسال از پیراهن قرمز رنگ استفاده کرده و لباس زرد رنگ دومین انتخاب آن‌هاست.

نفت تهران که روی میزبانی از استقلال و پرسپولیس حساسیت نشان داده در هفته بیست و سوم هم روی این موضوع تاکید کرد و قرار است دیدار شاگردان علی دایی و برانکو ایوانکوویچ روز یکشنبه هفته آینده در ورزشگاه تختی تهران صورت گیرد. علاوه بر این میزبانی، ظاهرا قرار است نفتی‌ها از لباس قرمز رنگ برابر پرسپولیس استفاده کنند تا بازیکنان برانکو به اجبار با پیراهن سفید رنگ و دوم خود به میدان بروند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟