صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بنا: در ليگ مربيگري نمي‌كنم

سال گذشته ليگ زمان مناسبي نداشت ولي امسال قرار است از آبان شروع شود و بدون وقفه انجام گيرد تا تداخلي با برنامه‌هاي تيم ملي به وجود نيايد. مهمترين اصل در برگزاري ليگ هم رفع مشكل مالي كشتي‌گيران است و وجود يك سري منافع مالي باعث مي‌شود تا با انگيزه بيشتري به كار خود ادامه دهند.
کد خبر: ۶۷۲۹۸
| |
1536 بازدید

فدراسيون كشتي در نشست سازمان ليگ اعلام كرد كه مربيان تيم‌هاي ملي مي‌توانند در ليگ برتر به مربيگري بپردازند اما، محمد بنا قصد انجام اين كار را ندارد.

سرمربي تيم ملي كشتي فرنگي در اين رابطه به ايسنا گفت: به هيچ وجه در ليگ دخالت نخواهم كرد. وقتي دو كشتي‌گير ايراني روبه‌روي هم قرار مي‌گيرند، نمي‌توانم به عنوان سرمربي تيم ملي مقابل يكي از آنها بايستم. به همين دليل نه مشاوره مي‌دهم، نه تيم داري مي‌كنم و نه اينكه مربيگري تيمي را قبول مي‌كنم.

وي به زمان نامناسب ليگ سال قبل اشاره كرد و افزود: سال گذشته ليگ زمان مناسبي نداشت ولي امسال قرار است از آبان شروع شود و بدون وقفه انجام گيرد تا تداخلي با برنامه‌هاي تيم ملي به وجود نيايد. مهمترين اصل در برگزاري ليگ هم رفع مشكل مالي كشتي‌گيران است و وجود يك سري منافع مالي باعث مي‌شود تا با انگيزه بيشتري به كار خود ادامه دهند.

بنا در پايان به عدم انجام تعهد مالي از سوي برخي تيم‌ها در سال قبل اشاره كرد و گفت: بسياري از كشتي‌گيران از برخي تيم‌ها كه سال قبل در ليگ حضور داشتند، طلبكارند و تعهدات مالي انجام نشده است. سازمان ليگ بايد طوري عمل كند كه تيم‌ها با تعهد بيشتري نسبت به مسايل مالي وارد كار شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟