صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعتراف ابوبکر بغدادی به شکست

ابوبکر البغدادي سرکرده گروه تروريستي داعش در سخناني به عنوان خطبه وداع، به شکست دولت ادعايي خود اعتراف کرد و از عناصر اين گروه خواست به مناطق کوهستاني پناه ببرند.
کد خبر: ۶۷۲۵۴۸
| |
3960 بازدید
ابوبکر البغدادي سرکرده گروه تروريستي داعش در سخناني به عنوان خطبه وداع، به شکست دولت ادعايي خود اعتراف کرد و از عناصر اين گروه خواست به مناطق کوهستاني پناه ببرند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع آگاه در استان نینوا درشمال عراق تاکید کرد که سرکرده گروه تروریستی داعش در سخنانی در جمع اعضای داعش اعتراف کرد که این گروه در درگیری های اخیر شکست خورده و از عناصر خود خواست به مناطق کوهستانی فرارکنند.

این منبع گفت که ابو بکر البغدادی سرکرده گروه تروریستی داعش در سخنانی خطاب به نیروهایش در مناطق تحت سلطه این گروه به شکست داعش در نبردهای اخیر اعتراف کرد.

منبع عراقیی که خواست نامش فاش نشود در گفت و گو با پایگاه اینترنتی السومریه نیوز افزود که البغدادی با اشاره به اینکه این خطبه اش، خطبه وداع است، از نیروهایش پنهان شدن و فرار به مناطق کوهستانی در سوریه و عراق را خواستار شد.

وی همچنین از تروریست هایش خواست در صورت محاصره شدن توسط نیروهای عراقی خود را منفجر کنند.

این منبع تصریح کرد که سرکردگان شورای مجاهدین از تلعفر و نینوا به طرف اراضی سوریه گریخته و سرکردگان نزدیک به البغدادی در مرز سوریه و عراق تردد می نمایند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟