انفجار انتحاری در شرق الجزایر

منابع امنیتی در الجزایر از یک انفجاری انتحاری در شرق این کشور خبر دادند.
کد خبر: ۶۷۱۹۳۴
| |
1907 بازدید

منابع امنیتی در الجزایر از یک انفجاری انتحاری در شرق این کشور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شکبه خبری اسکای نیوز عربی، به گفته این منابع، انفجار در نزدیکی مرکز پلیس شهر قسنطینه در شرق الجزایر رخ داد و در پی آن عامل انتحاری کشته و چند تن زخمی شدند.

نیروهای امنیتی بلافاصله پس از انفجار تدابیر امنیتی شدیدی را در اطراف محل ایجاد کردند. عامل انتحاری در حالی که کمربند مواد منفجره داشت خود را در مقابل ورودی مرکز پلیس منفجر کرد.

طبق  گزارش رسانه‌های الجزایر، تعدادی از نیروهای پلیس این مرکز زخمی شدند. گفته شده که احتمالا عامل انتحاری همان فردی است که چندماه قبل در حمله به رستورانی در محله الزادیه یک نیروی پلیس را کشته بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت