ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حملات داعش به میادین نفتی تکریت

تروریست‌های داعش حملاتی را به میادین نفتی در شمال شرق تکریت انجام دادند.
کد خبر: ۶۷۱۹۲۴
| |
1820 بازدید

تروریست‌های داعش حملاتی را به میادین نفتی در شمال شرق تکریت انجام دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه مستقل رأی الیوم، منابع امنیتی در استان صلاح الدین عراق اعلام کردند که تروریست‌های داعش دو حمله همزمان را به میدان نفتی عجیل و منطقه المبدد در شرق و شمال شرق تکریت انجام دادند.

به گفته این منابع، این حمله با حملات توپخانه‌ای و بعد حمله زمینی به مقرهای نیروهای عراقی آغاز شد و درگیری‌های شدیدی میان دو طرف رخ داد. بالگردهای ارتش عراق نیز برای خنثی کردن حملات داعش وارد عمل شدند.

نیروهای حاضر در منطقه العلم در شرق تکریت در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.

یک مقام امنیتی در استان مذکور اعلام کرد داعش همچنین به میادین نفتی علاس در شرق تکریت حمله کرد و نیروهای پلیس فدرال و نیروهای داوطلب مردمی العلم با آن درگیر شدند.

این مبنع افزود: این حمله موجب شده درگیری‌ها میان دو طرف همچنان ادامه داشته باشد. در حالی که تجهیزات نظامی به محل درگیری ارسال شده است.

حملات داعش به شهر تکریت در حالی صورت گرفته که نیروهای عراقی وارد عملیاتی سخت علیه داعش در غرب موصل شده‌اند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟