خداداد عزيزي درحاشيه جلسه رسيدگي به وضعيت پيام خبر داد:

بدهي يک ميليارد و 300 ميليونی ابومسلم

باشگاه پيام به بازيکنان و کادر فني‌اش مبلغ يک ميليارد و 300 ميليون تومان بدهي دارد که مسوولان مدعي‌اند مقداري از آن را پرداخت کرده‌اند، در حالي که اسناد موجود نشان مي‌دهد چنين پرداختي صورت نگرفته است و من نمي‌دانم اين پول را به چه کسي پرداخته‌اند.
کد خبر: ۶۷۱۵۵
| |
2438 بازدید
سرمربي اسبق تيم فوتبال پيام خراسان گفت: به نمايندگي از بازيکنان باشگاه و براي دريافت طلب آن‌ها در جلسه رسيدگي به وضعيت تيم‌هاي ابومسلم و پيام در استانداري خراسان رضوي شرکت مي‌کنم.

به گزارش ايسنا، خداداد عزيزي در حاشيه‌ي جلسه بررسي وضعيت تيم‌هاي ابومسلم و پيام در استانداري خراسان رضوي افزود: در جلسه استانداري خراسان رضوي که رييس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال نيز در آن حضور دارد، به نمايندگي از بازيکنان سابق پيام شرکت مي‌کنم تا وضعيت طلب آن‌ها مشخص شود.

وي ادامه داد: باشگاه پيام به بازيکنان و کادر فني‌اش مبلغ يک ميليارد و 300 ميليون تومان بدهي دارد که مسوولان مدعي‌اند مقداري از آن را پرداخت کرده‌اند، در حالي که اسناد موجود نشان مي‌دهد چنين پرداختي صورت نگرفته است و من نمي‌دانم اين پول را به چه کسي پرداخته‌اند.

عزيزي با اشاره به انتقاد مسوولان تيم نسبت به قراردادهاي يک ساله بازيکنان پيام در فصل گذشته رقابت‌هاي ليگ‌برتر تاکيد کرد: آقايان به من انتقاد مي‌کنند که چرا قراردادها را يک ساله بسته‌ام، آن‌ها همين قراردادهاي يک ساله را هم نتوانستند پرداخت کنند، چه برسد به قراردادهاي چند ساله.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی