صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مديركل تربيت‌بدني خراسان رضوي خبر داد:

باشگاه پيام خراسان واگذار شد

با اينكه جلسه و موضوعات آن بسيار خوب پيش مي‌رفت اما وي حاضر به رفع تعليق پيام نشد و اعلام كرد تا زماني كه بدهي‌ها پرداخت نشود، پيام حق بازي ندارد و به نظر من شريفي كمي سخت‌گيرانه عمل كرد.
کد خبر: ۶۷۱۴۷
| |
2036 بازدید
باشگاه پيام خراسان به يك شخص حقيقي واگذار شد.

افشين داوري، مديركل تربيت‌بدني استان خراسان رضوي در گفت‌وگو با ايسنا، در تشريح نتايج جلسه يك‌شنبه شب با استاندار خراسان رضوي با اعلام اين خبر افزود: جلسه خوبي داشتيم و طي آن تصميم گرفته شد كه باشگاه پيام به يك شخص حقيقي واگذار شود و اين انتقال قطعي است.

وي خاطرنشان كرد: قرار بر اين شد كه اين فرد تمام بدهي‌هاي باشگاه را بپردازد تا تيم فوتبال پيام هر چه سريعتر رفع تعليق شود.

وي با گله از مجتبي شريفي، رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ادامه داد: با اينكه جلسه و موضوعات آن بسيار خوب پيش مي‌رفت اما وي حاضر به رفع تعليق پيام نشد و اعلام كرد تا زماني كه بدهي‌ها پرداخت نشود، پيام حق بازي ندارد و به نظر من شريفي كمي سخت‌گيرانه عمل كرد.

داوري تصريح كرد: همچنين قرار شد امروز خداداد عزيزي به عنوان نماينده بازيكنان با مالك جديد باشگاه بر سر پرداخت مطالبات بازيكنان توافق كند.

وي تصريح كرد: با توجه به مصوبات اين جلسه به طور قطع ديگر مشكلي در رابطه با باشگاه پيام نخواهيم داشت.

مديركل تربيت‌بدني استان خراسان رضوي همچنين از برگزاري جلسه رسيدگي به مشكلات ابومسلم خبر داد و گفت: اميدوارم در جلسه روز دوشنبه نيز امام رضا(ع) كمك كند تا وضعيت ابومسلم هم سامان يابد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی