میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

زورآزمایی اوپک و «شیل» آمریکا

درحالی‌که بازار نگران افزایش تولید آمریکاست که اثر کاهش تولید اوپک را خنثی می‌کند، اما قیمت نفت علی‌رغم کاهش در روز جمعه، طی هفته گذشته 1.1 درصد افزایش یافت.
کد خبر: ۶۷۱۲۶۸
| |
2627 بازدید
درحالی‌که بازار نگران افزایش تولید آمریکاست که اثر کاهش تولید اوپک را خنثی می‌کند، اما قیمت نفت علی‌رغم کاهش در روز جمعه، طی هفته گذشته 1.1 درصد افزایش یافت.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، با شدت گرفتن نگرانی‌ها در مورد افزایش عرضه نفت آمریکا، قیمت نفت حدود یک درصد روز جمعه کاهش یافت.

هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 59 سنت کاهش 55.99 دلار فروخته شد. نفت خام آمریکا نیز با 46 سنت کاهش 53.99 دلار معامله شد.

نفت برنت هفته افزایشی را ثبت کرد چراکه تجار شروع به خارج کردن بشکه‌ها از  ذخایر کردند و بازار فیزیکی نیز نشانه‌هایی از کم شدن عرضه نشان داد. با این حال، هر دو شاخص نفتی افزایش حدود 1.1 درصدی را برای هفته گذشته ثبت کردند.

بیکر هیوز، بزرگ ترین شرکت خدمات نفتی جهان اعلام کرد حفاران آمریکایی برای ششمین هفته متوالی بر تعداد دکل‌های نفتی فعال این کشور افزودند.

میشائیل تران، تحلیلگر بازار در نیویورک گفت: «بازار نفت همچنان مورد توجه است و تعهد اوپک و رشد تولید آمریکا در مرکز توجه قرار دارد.»

پس از این‌که آمارهای دولتی آمریکا نشان داد که ذخایر نفت این کشور برای هفتمین هفته متوالی افزایش یافته است، قیمت‌ها در 2 جلسه گذشته کاهش یافت اما قیمت‌ها از ماه نوامبر پس از توافق اوپک برای کاهش تولید در بازه قیمتی 4 تا 5 دلار تقویت شده است.

تعهد اوپک به اجرای توافق بازار را شگفت زده کرد و دو کشور عراق و امارات که از اهداف تعیین شده عقب بودند متعهد شدند تا به اهداف تعیین شده برسند.

آژانس بین‌المللی انرژی در ماه ژانویه میزان تعهد اوپک به توافق را رکورد 90 درصد اعلام کرد.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد با این حال، صادرات آمریکا که بخشی از توافق نیست در هفته گذشته به رکورد 1.2 میلیون بشکه در روز رسید و میزان تولید این کشور به بیش از 9 میلیون بشکه رسید که بالاترین رقم از آوریل به شمار می‌رود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات