روشهای کاهش عوارض مصرف برنج وافزایش ویتامینها

کد خبر: ۶۷۱۰۹۳
|
۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۶ 25 February 2017
|
4166 بازدید
دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: بهتر است برنج را قبل از طبخ در آب سبوس گندم بخیسانند و بعد از آن به خوبی شسته و طبخ شود همچنین خیساندن برنج در سبوس نه تنها باعث کاهش لزوجت آن است بلکه باعث می‌شود ویتامین‌ها و مواد مغذی مفید سبوس نیز وارد برنج می‌شوند

به گزارش پویا، محمدعلی زارعیان درباره برنج و شیوه پخت آن از دیدگاه طب سنتی اظهار کرد: یکی از ویژگیهای برنج، لزوجت (چسبندگی) آن است که از این نظر نیازمند اصلاح است تا به کبد آسیب کمتری برساند و هضم آن تسهیل شود.

وی افزود: البته پیشنهاد می‌شود که افراد برنج را آبکش کنند تا لزوجت برنج کم شود اما ایرادی که به این کار وارد می‌شود این است که برنج در طی این فرایند بسیاری از ویتامین‌ها و مواد مغذی خود را از دست خواهد داد.

 این دستیار تخصصی طب سنتی ایران متذکر شد: روش‌های پیشنهادی در منابع طب سنتی برای اصلاح لزوجت برنج که مواد مغذی برنج را نیز تا حد زیادی حفظ می‌کند, وجود دارد.

زارعیان ادامه داد: بهتر است برنج را قبل از طبخ در آب سبوس گندم بخیسانند و بعد از آن به خوبی شسته و طبخ شود همچنین خیساندن برنج در سبوس نه تنها باعث کاهش لزوجت آن است بلکه باعث می‌شود ویتامین‌ها و مواد مغذی مفید سبوس نیز وارد برنج می‌شوند.

وی یادآور شد: البته نکته دیگری که باید ذکر شود این است که همه انواع برنج در مزان لزوجت یکسان نیستند و بعضی از انواع برنج کم لزوجت هستند و بدون این فرایند نیز قابل طبخ هستند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت