هلاکت خطرناک‌ترین رابط جبهه‌النصره و صهیونیست‌ها

کد خبر: ۶۷۱۰۱۴
| |
6526 بازدید

نظامیان ارتش سوریه طی عملیاتی در حومه قنیطره «عماد کمال» خطرناک‌ترین و مهم‌ترین رابط میان جبهه النصره و مسئولان رژیم صهیونیستی را به هلاکت رساندند.

به گزارش العالم، خطرناک‌ترین و مهم‌ترین رابط میان گروه تروریستی ـ تکفیری جبهه النصره و مسئولان رژیم صهیونیستی، در عملیات نظامیان سوری به هلاکت رسید.

بر اساس این گزارش، نظامیان ارتش سوریه موفق شدند این تروریست تکفیری را که عماد کمال نام دارد در حومه قنیطره به هلاکت برسانند.

فعالان سوری ضمن خبر دادن از مرگ عماد کمال، اخباری را که درباره کشته شدن برادر وی منتشر شده بود، تکذیب کردند.

گفتنی است، دمشق بارها تأکید کرده است که رژیم صهیونیستی از جبهه النصره در حومه قنیطره حمایت می کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت