صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احضار مارین لوپن از سوی پلیس فرانسه

کد خبر: ۶۷۰۸۵۲
| |
4461 بازدید
مارین لوپن کاندیدای ریاست جمهوری حزب راست افراطی فرانسه بنا به گزارش رسانه های این کشور در ارتباط با تحقیقاتی درباره انتصاب های شغلی غیر واقعی برای دو تن از کارمندانش از سوی پلیس فرانسه احضار شده اما این درخواست را نادیده گرفته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزارش اسپوتنیک، مقام های پلیس قضایی فرانسه در حال تحقیقاتی درباره این اتهام هستند که مارین لوپن به هنگام نمایندگی در پارلمان اتحادیه اروپا دوتن از کارمندانش یعنی رئیس‌ دفتر و محافظ خود را در عنوان شغلی غیر واقعی "دستیار پارلمانی" منصوب کرده و از بودجه اتحادیه اروپا حقوق آن ها را پرداخت کرده است.

رودولف بوسلو، وکیل لوپن در مصاحبه با روزنامه لوموند فرانسه تایید کرده که موکلش قصد رفتن نزد پلیس یا مقام های قضایی را تا زمان برگزاری یک انتخابات در ژوئن ماه آتی ندارد.

او گفت که جلسه بازجویی برای لوپن در روز چهارشنبه گذشته تعیین شده بود و الزامی نبوده است و بر موضع لوپن مبنی براینکه "تحقیقات قضایی قابل انجام بعد از انتخابات ریاست جمهوری نباید در فرآیند دموکراتیک تداخل ایجاد کند" تاکید کرد.

این درحالی است که مارین لوپن همچنان قانون‌گذار پارلمان اتحادیه اروپا است و از مصونیت قضایی پارلمانی برخوردار است. در حالی که کاترین گریزه دستیار ارشد او که در ارتباط با این پرونده در روز چهارشنبه به نقض اعتماد متهم شده بود از این مصونیت برخوردار نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟