تعداد بازدید : 665
کد خبر:۶۷۰۵۵۰
کد خبر:۶۷۰۵۵۰
9508 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ | ۱۳۹۵/۱۲/۰۵
23 February 2017
ته چین؛

طرز تهیه بیگل نیویورکی

«بِیگِل / bagel» نوعی نان دوناتی‌شکل است که خمیر آن را به شکل حلقه درست کرده و پیش از پخت آن را برای مدت کوتاهی در آب می‌جوشانند. در نتیجه این کار نانی به‌دست می‌آید که مغزی متراکم، خمیری و جویدنی دارد و پوسته آن قهوه‌ای‌رنگ و گاهی اوقات ترد است. همچنین ممکن است دانه‌هایی مانند کنجد را پیش از پختن بر روی سطح رویی آن بپاشند. بر روی برخی دیگر نیز گاه نمک پاشیده می‌شود. خمیر نان بیگل از آرد گندم و مخمر تهیه می‌شود. اکنون شیوه تهیه این شیرینی به روش نیویورکی را با زیرنویس فارسی در «تابناک» یاد می گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.