صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پروشنکو: تهدید تهاجم به خاک اوکراین وجود دارد

رئیس‌جمهوری اوکراین با استناد به این ادعا که روسیه نیروهای خود را نزدیک مرز اوکراین مستقر کرده است، درباره تهدید تهاجم به خاک اوکراین هشدار داد.
کد خبر: ۶۷۰۳۳۱
| |
1786 بازدید

 فارس - «پترو پروشنکو» رئیس‌جمهوری اوکراین با اعلام اینکه روسیه نیروهای نظامی خود را در نزدیکی مرز اوکراین مستقر کرده است، اعلام کرد که تهدید تهاجم به خاک اوکراین وجود دارد.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اینترفکس»، رئیس‌جمهوری اوکراین همچنین اعلام کرد که درگیری‌ها در منطقه دونباس تا کنون 2 هزار و 608 کشته در میان نظامیان اوکراینی برجا گذاشته است.

پروشنکو با استناد به این اظهارات گفت که بر همین اساس، اوکراین از تقویت قوای نظامی ناتو در شرق این کشور به شدت استقبال و حمایت می‌کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟