صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عدم تفاهم بین حامیان دولت در مازندران

البته این عدم تحرک و سکوت معنی دار در مجموعه حامیان دولت دهم در مازندران بیشتر از مجموعه های دیگر مشاهده می شود! بطوری که حامیان دولت تا این لحظه برای سپردن سکان استانداری مازندران روی گزینه خاصی به نتیجه نرسیده اند لذا مجبورند به سکوت خود ادامه دهند.
کد خبر: ۶۷۰۲۴
| |
10249 بازدید

در حالیکه این روزها در اکثر استان ها، جریانها و احزاب سیاسی رایزنی های وسیعی به منظور معرفی مدیران را شروع کرده اند اما در مازندران از رایزنی و تصمیم گیری خبری نیست.

به گزارش خبرنگار دریانیوز، پس از روی کار آمدن دولت دهم، احزاب و جریانهای سیاسی اصولگرا در استانها برای تعیین عالیترین مقام اجرایی استان، معاونین، فرمانداران و مدیران کل در تلاش هستند اما در استان مازندران تحرکات خاصی دیده نمی شود و معدود تحرکات برخی از مسئولین نیز با واکنش های سریع و بعضا تند برخی از جریانات پاسخ داده شده است .

به عنوان نمونه حامیان دولت دهم در استان بوشهر تصمیم گرفته اند با حمایت قاطع خود بار دیگر استانداری آن استان را به فردی مازندرانی به نام شفقت بسپارند اما برای تعیین فرمانداری یک شهرستان در مازندران حامیان دولت همدیگر را تخریب می کنند.

البته این عدم تحرک و سکوت معنی دار در مجموعه حامیان دولت دهم در مازندران بیشتر از مجموعه های دیگر مشاهده می شود! بطوری که حامیان دولت تا این لحظه برای سپردن سکان استانداری مازندران روی گزینه خاصی به نتیجه نرسیده اند لذا مجبورند به سکوت خود ادامه دهند.


کارشناسان دلیل سکوت و کم تحرکی جریانات سیاسی در داخل استان را لابی های گسترده، قدرتمند و با نفوذ در خارج استان و یاس و نامیدی در جریانات داخل استان بدلیل ضعف رویارویی با آنها ارزیابی کرده اند.

این اشخاص قدرتمند، متعدد و با نفوذ هر کدام روی گزینه ای نظر داشته و همین امر باعث عدم یکپارچگی حامیان دولت دهم در مازندران گردیده لذا روی گزینه ای مشخصی برای مدیریت عالی مازندران و دیگر پستهای حساس در داخل استان تاکنون به نتیجه نرسیده اند.

یکی از این اضلاع با نفوذ در خارج استان به دنبال تثبیت اکثر مدیران است و معتقد است کریمی می بایست همچنان سکاندار استانداری مازندران باشد. دیگر ضلع به دنبال تغییر مدیریت استانداری است و می خواهد با نگاه بومی یکی از معاونان کریمی را جایگزینش کند و البته ضلع سومی هم می خواهد فردی غیر بومی از استان های جنوبی کشور را بیاورد تا نه حرف ضلع اول درست از آب در بیاید و نه ضلع دوم .

در همین حال این سه گروه در مورد مدیریت فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز بر همین روند معتقدند و سه گزینه را روی میز دارند .

ستادهای خودجوش حامی احمدی نژاد بدنبال فردی هستند که اهداف مورد نظرشان را تامین کند. گروه اندکی بر ماندگاری مدیرکل فعلی اصرار دارند و گروه سوم نیز به صرف ارتباط با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش می کنند تا فرد مورد نظر خود را به مسند مدیرکلی بنشانند.

حال باید منتظر ماند و دید آیا سکوت حامیان دولت در مازندران شکسته خواهد شد و آنها به وحدت در جهت معرفی مدیران ارشد استان خواهند رسید ؟ این سوالی است که در آینده نزدیک جواب آن را خواهیم یافت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟