حمله انتحاری به دادگاهی در پاکستان

کد خبر: ۶۶۹۸۶۱
|
۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۰ 21 February 2017
|
3716 بازدید
مقامات پاکستان اعلام کردند، حمله انتحاری به یک ساختمان دادگاه در این کشور دست کم چهار کشته برجای گذاشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این حمله تازه‌ترین نشانه از موج جدید حملات افراط گرایان در پاکستان است.

در همین حال، سخنگوی گروه "جماعة الاحرار" به عنوان یکی از گروه‌های تروریستی زیرشاخه طالبان مسئولیت انجام این حمله را که در شمال غرب پاکستان و در شهر "چارسده" رخ داده را برعهده گرفتند.

این در حالی است که مجموعه حملات تروریستی در پاکستان طی ۱۰ روز گذشته تاکنون بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشته است.

به گفته شاهدان عینی تعداد افراد کشته و زخمی شده در این حادثه بیش از رقم اعلام شده است.

رئیس پلیس این منطقه نیز اعلام کرده دست کم یکی از مهاجمان خود را منفجر کرده و یکی دیگر از آنها مهمترین ورودی این دادگاه را به آتش کشیده است.

سخنگوی جماعة الاحرار ضمن تایید مسئولیت این حمله خاطر نشان کرد: درگیری‌ها هنوز در این دادگاه ادامه دارد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت