سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه در اظهاراتی گستاخانه، از سخنان همتای ایرانی خود انتقاد کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه مدعی شد، ایران به جای وارد آوردن اتهام به منتقدان خود بهتر است در سیاست های منطقه ای خود تجدید نظر کند.
حسین مفتی اوغلو در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به اظهارات بهرام قاسمی همتای ایرانی خود، در اظهاراتی گستاخانه ادعا کرد؛ «ایران که در بحران های منطقه ای حتی از به کارگیری پناهندگان به کشورش در جنگ نیز ابایی ندارد، قابل قبول نیست که بخواهد کشورها دیگر را عامل بی ثباتی و تشنج در منطقه بداند».
مفتی اوغلو با اشاره به اظهارات قاسمی که سیاست های ایران در منطقه را شایان تقدیر و عادلانه دانسته بود، گفت: «این اظهارات با شکایات و نگرانی های سازمان های بین المللی مانند سازمان ملل و سازمان همکاری های اسلامی که سیاست های ایران در منطقه را نگران کننده می دانند، کاملا منافات دارد».
وی در ادامه صحبت های خود افزود: انتظار می رود ایران به جای متهم کردن دیگران، سیاست های منطقه ای خود را مورد تجدید نظر قرار دهد.
خوب چرا از برخورد با گستاخی این کشور که از اداره امنیت داخلی خودش هم ناتوان است مسامحه می کنیم؟ چرا به این دولت در زمان کودتا کمک کردیم؟ وقت آن نرسیده تا ترکیه را با قدرت تنبیه کنیم؟
ای کاش کسی از سیستم وزارت خارجه کشورمون پیدا می شد تا به نحوی چشمهای سیاستمداران ترکیه را باز میکرد و به آنها یادآور میشد مداوای سران و اعضاء داعش و گروهای تکفیری در خاک این کشور و همچنین سلاحهایی که از خاک ترکیه و توسط مسولین ترکیه در اختیار تروریستهایی همچون داعش و گروهای تکفیری ارسال میشد و می شود.
ترکیه بهتر مرز های خودش رو ببند تا داعشی از کشور ترکیه وارد سوریه نشن و دست از سر کرد ها برداره و به فکر ترویست تو کشور باشه اگه کشور خودش رو نجات داد بعدا به فکر منطقه باشه
اگر آمریکا به شما نان و سلاح ندهد دو روزه از بین می روید یادتان رفته چطور از روسیه عذرخواهی کردید؟ آمریکا که جای خود دارد. حکومت شما بنده دلارهای عربستان و قطر و غلام حلقه به گوش آمریکاست. اگر بعضی معذوریت ها نبود مطمئن باش چنان جوابی می گرفتی که حالت جا می آمد