تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح
بخش «نگاه شما» برای ارائه و معرفی «نگاه» مخاطبان «تابناک» به همه موضوعات است. هر مخاطب «تابناک» میتواند با مد نظر قرار دادن شرایط همکاری با این بخش، «نگاه» خود را ارسال کند تا در معرض دید و داوری دیگر مخاطبان قرار گیرد.
یک مخاطب تابناک از تهران: موضوع تاخیر در حقوق و دستمزد مستمری بگیران و بازنشتگان نهاد های دولتی و غیر دولتی به رویه معمول در سال های اخیر تبدیل شده است .
در آستانه سال جدید و با وجود هزینه های مضاعف درخانواده ها، متاسفانه هنوز هم تعداد بسیار زیادی از اقشار بازنشسته کشوری و لشکری نمی توانند حقوق ماهیانه خود را سر موعد دریافت نمایند .
نمونه این بد عهدی ها که فشار زیادی به خانواده ها تحمیل می کند ،تاخیر در پرداخت حقوق بهمن ماه بازنشستگان نیروهای مسلح است که باعث انتقاد این قشر فداکار نسبت به این موضوع شده است.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸۵
انتشار یافته: ۳۱
جالب اینجاست که پدر من ایثار گر هم هست , کد سهمیه ایثار گری از سایت ارتش گرفتم و در سایت سنجش هنگام ثبتنام برای کنکور کارشناسی ارشد 96 وارد کردم اما دیروز جواب سنجش برای من پیامک شد که سهمیه شما از طرف ارگان مربوطه رد شده , پیگیری که کردیم متوجه شدیم ایثار گران ارتش جمهوری اسلامی سهمیشون قابل استفاده در کنکور و دانشگاه ها نیست و فقط ایثار گران بنیاد شهدا و ایثار گران حساب میشه !!!
ای کاش میشد واقعا این رو بصورت سراسری اعلام کنیم که مسئولین مملکتمون ببینن , پدر ما که 6 سال تو منطقه بوده و جون خودشو کف دستش گذاشته بوده بخاطر مملکتش الان حتی سهمیه هم قبول نمیکنن که دانشگاه دولتی بتونیم قبول بشیم :(
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟







