صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پيش‌دبستاني جايگزين پيش‌دانشگاهي مي‌شود

در صورت تصویب نهایی در نهادهای ذی‌ربط، دوره ابتدایی كشور، شش ساله و دوره پیش‌دبستانی، جایگزین پیش‌دانشگاهی می‌شود.
کد خبر: ۶۶۹۳۹
| |
7491 بازدید

دبیركل شورای عالی آموزش‌وپرورش اعلام كرد: در صورت تصویب نهایی در نهادهای ذی‌ربط، دوره ابتدایی كشور، شش ساله و دوره پیش‌دبستانی، جایگزین پیش‌دانشگاهی می‌شود.

نويد ادهم دبيركل شوراي عالي آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا با اشاره به اينكه در واقع با این طرح یك سال پیش دبستانی به دوره ابتدایی افزوده می‌شود و سه ساله راهنمایی هم در دوره دبیرستان ادغام می‌شود گفت: طول مدت زمان تحصیل، پیش از ورود به دانشگاه همان 12 سال، اما در دو نیمه شش ساله پیگیری مي‌شود.

او اين تغيير را بزرگترین تغییر در ساختار آموزش عمومی و مقاطع تحصیلی آموزش‌وپرورش نام برد و افزود: اين طرح حتی طرحی‌ جامع‌تر از روی كار آمدن نظام جدید تحصیلی در متوسطه محسوب می‌شود و با تكميل اسنادی تحولی در وزارت آموزش‌وپرورش اگر به تصویب نهایی برسد، اجرای آن حتمی می‌شود.

ادهم تصويب اين طرح در مراجع ذی‌ربط چون شوراهای عالی آموزش‌وپرورش و انقلاب فرهنگی و مجلس را لازم الاجرا خواند و افزود: اجرایی شدن این طرح، قطعا نیازمند تصویب نهایی در مراجع مختلفی است و جامعه نباید منتظر اجرای قطعی این طرح بدون تصویب نهایی آن برسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
ارزونتر هم تموم می شه آمار هم بالا میره
ناشناس
|
-
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
Back to the Past!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
خدا كنه روي اين طرح كار شده باشده و گرنه طرحهاي آزمون و خطايي فاجعه آفرينه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
پدر مردم را در آوردید بابا بلد نیستید بگذارید زمین بروید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۶ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
آیا برروی تبعات این طرح بررسی شده است که دانش آموز اول راهنمایی بادانش آموزسال دیپلم درکنارهم باشند این مسائل غیره اخلاقی به دنبال ندارد؟ ودهها مشکل دیگر کجای این طرح جامع است ؟!!!!
ناشناس
|
-
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
خب اينكه همون نظام آموزشي زمان شاه است .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
این طرح که قبل از انقلاب هم بود؟!؟!؟!؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
اين كه چيز جديدي نيست! تازه متوجه شده اند كه همون طرح آموزشي 44-45 سال پيش بهتره!! واقعا كه شاهكار كردن!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
اين طرح سالها قبل از انقلاب اجرا شده بهتر است گروهي محقق نه سياسي دقيقا موفقيت و عدم موفقيت انرا تحقيق كنند آزموده را ......
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
به مردم فقير رحم كنيد ،‌ چند تا پيش دانشگاهي دولتي پيدا مي شود اما يك پيش دبستاني دولتي هم وجود ندارد و هزينه پيش دبستاني به اندازه يك ترم دانشگاه ازاد است . تازه بسياري از انها هم بچه ها را بد بار مياورند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟