ارتقای ۱۵ پله‌ای ایران در دارا بودن دانشگاه‌های باکیفیت

کد خبر: ۶۶۹۳۲۴
| |
4798 بازدید
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم از ارتقای ۱۵ پله‌ای رتبه ایران از نظر داشتن دانشگاه‌های با کیفیت و تأثیرگذار خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در هم‌اندیشی دانشمندان برتر کشور در شیراز اعلام کرد: بر اساس رتبه بندی لایدن، کشور ما با ۱۴ دانشگاه برتر و تأثیرگذار، از نظر داشتن دانشگاه‌های با کیفیت رتبه نخست را در منطقه دارد.

احمدی خاطرنشان کرد: ایران از نظر داشتن دانشگاه‌های با کیفیت، ۱۵ پله ارتقا را تجربه کرد.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم افزود: بر اساس رتبه‌بندی تایمز نیز ایران در سال ۲۰۱۲ از نظر داشتن دانشگاه‌های برتر و با کیفیت رتبه ۳۲ دنیا را دارد و این رتبه در سال 2017-2016 به رتبه ۱۷ ارتقا یافته است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت