ابراهيمزاده:تباني در دربي غيرممكن است!
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن گفت: به دليل شرايط خاص در دربيها امكان تباني در اين مسابقات وجود ندارد.
منصور ابراهيم زاده در گفتوگو با فارس، درمورد اختلافش با خبرنگاران و اين كه در پايان بازي با صبا اعلام كرده مسايل فني را از بازيكنان سئوال كنيد، اظهار داشت: هيچ مشكلي با خبرنگاران ندارم. با توجه به آييننامه انضباطي باشگاه قرار بود بازيكنان به دليل پيش نيامدن مشكلات مصاحبه نكنند و همه گفتوگوها با هماهنگي روابط عمومي انجام شود، اما اين موضوع پس از بررسي به نتيجه نرسيد و قرار شد بازيكنان به دلخواه خود مصاحبه كنند.
وي ادامه داد: پس از ديدار با صبا در كنفرانس مطبوعاتي تمام مسائل فني را گفتم و اعلام كردم براي اطلاع بيشتر از شرايط بازيكنان با خود آنها صحبت كنيد كه متاسفانه برخي افراد اين موضوع را اشتباه متوجه شدند.
ابراهيمزاده در مورد انتقاد تيمهاي ميهمان در فولادشهر به دواري ها تاكيد كرد: هر فردي مشكلي در داوري ذوبآهن و صبا دارد، مي تواند اعلام كند تا مسئولان با آن برخورد كنند، اما من به عنوان مربي نميتوانم تمام فكر و ذهنم را كنار بگذارم و فقط در مورد مسائل داوري صحبت كنم. من بايد به اين فكر باشم كه تيم را براي مسابقات آماده كنم.
وي تصريح كرد: در ديدار با فولاد در فصل گذشته يك پنالتي براي ما نگرفتند و يك گل را هم مردود اعلام كردند كه اگر آن مسائل اتفاق نميافتاد، ذوبآهن قهرمان ليگ برتر ميشد.
ابراهيمزاده در ادامه به دربي پرسپوليس و استقلال اشاره كرد و گفت: دو تيم در نيمه اول فوتبال خوبي را ارائه نكردند ولي در نيمه دوم تيمها عملكرد بهتري داشتند.
وي يادآور شد: پيش از اين نيز گفته بودم پرسپوليس تيمي است كه ميتواند خطرناك باشد و در نيمه اول نيز بيشتر لحظات مسلط بر بازي بود.
سرمربي ذوب آهن در مورد تساويهاي زياد اين دو تيم عنوان كرد: مساوي شدن اين بازي به دليل استرس زياد بازيكنان است و هر دو تيم پيش از اين كه براي برد تلاش كنند به فكر اين هستند كه شكست نخورند و مساوي بهتر از باخت براي آنها خواهد بود.
ابراهيم زاده با اشاره به دربي اصفهان بين تيمهاي ذوبآهن و سپاهان خاطرنشان كرد: اميدوارم هر دو تيم بازي خوب و جوانمردانهاي را ارائه دهند. سپاهان تيم خوب و منسجمي دارد و از مربي حرفه اي و بادانش و هواداران فهيمي بهره ميبرد و قطعا با وجود اين موارد يك بازي ديدني را از سوي هر دو تيم شاهد خواهيم بود.


