ترکیه در سوریه "ارتش ملی" تشکیل می دهد!

کد خبر: ۶۶۸۴۰۷
|
۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۱ 17 February 2017
|
6587 بازدید
مخالفان مسلح موسوم به «ارتش آزاد» در سوریه، در پی تشکیل گروهی جدید تحت عنوان «ارتش ملی» است که از حمایت دولت ترکیه برخوردار خواهد بود.

به گزارش خبرنگار العالم در سوریه، سرهنگ احمد عثمان، نظامی جدا شده از ارتش سوریه که از مسئولان گروهک ارتش آزاد (شاخۀ سلطان مراد) است، اعلام کرد: «گروه های وابسته به ارتش آزاد در شمال سوریه، قصد دارند "ارتشی ملی" تشکیل دهند که از حمایت دولت ترکیه برخوردار باشد. تشکیل این ارتش، به زودی اعلام خواهد شد».

از سوی دیگر، «مصطفی سیجری» مسئول دفتر سیاسی «تیپ المعتصم» وابسته به ارتش آزاد گفت: «مسالۀ تشکیل "ارتش ملی" کاملاً جدی است و گام های اولیۀ آن برداشته شده است».

وی افزود: «پیش از این، گام هایی برای ادغام گروه های مسلح برداشته شده بود که به شکست انجامید. به همین سبب، این بار از شکست های سابق عبرت گرفتیم و در پی تشکیل ارتشی ملی هستیم».

سیجری پیش از این در اواخر دی ماه گذشته اعلام کرده بود که هدف ترکیه از تشکیل «ارتش ملی»، پایان دادن به چند دستگی حاکم بر گروه های مسلح است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت