عضو سابق هيات مديره:

مي‎خواهيم ابومسلم را نجات دهيم!

ما بنا داريم با متحد كردن تمام دوستداران ابومسلم، يك وفاق كامل ايجاد كنيم و به ابومسلم كمك كنيم و براي اين كار از نظرات تمام كارشناسان و عاشقان ابومسلم استفاده خواهيم كرد و اگر مسوولان استان هم دوست داشته باشند، ما حاضريم براي نجات ابومسلم هر كمكي كه مي خواهند انجام دهيم.
کد خبر: ۶۶۸۰۸
| |
1925 بازدید
عضو سابق هيات مديره باشگاه ابومسلم گفت: اگر مسوولان استان بپذيرند، مي خواهيم با درست كردن اجماعي از مديران دولتي و خصوصي و همچنين هواداران و عاشقان ابومسلم، دست به دست هم دهيم و ابومسلم را از وضعيت كنوني نجات دهيم.

عباسي در گفت وگو با ايسنا، در خصوص در اختيار گرفتن اختيارات بني اسد در باشگاه ابومسلم گفت: هنوز هيچ توافق رسمي صورت نگرفته اما صحبت‌هاي لازم شده است و اگر مسوولان استان هم بپذيرند اين تصميم قطعي خواهد شد و اختيارات بني اسد، مالك سهام باشگاه ابومسلم به ما داده خواهد شد.

وي ادامه داد: ما بنا داريم تا با ديگر سهامداران و همچنين مسوولان استان براي كمك به ابومسلم مذاكره كنيم تا بتوانيم اين تيم را نجات دهيم.

عباسي درخصوص مقدار سهام بني اسد در باشگاه ابومسلم گفت: در حال حاضر سهام بني اسد در باشگاه ابومسلم 9 9 درصد است و سهام ديگران به صورت قانوني ثبت نشده است.

وي در ادامه خاطر نشان كرد: ما بنا داريم با متحد كردن تمام دوستداران ابومسلم، يك وفاق كامل ايجاد كنيم و به ابومسلم كمك كنيم و براي اين كار از نظرات تمام كارشناسان و عاشقان ابومسلم استفاده خواهيم كرد و اگر مسوولان استان هم دوست داشته باشند، ما حاضريم براي نجات ابومسلم هر كمكي كه مي خواهند انجام دهيم.

عباسي تاكيد كرد: اگر اين تفويض اختيار تصويب شد و مورد پذيرش مسوولان استان هم قرار گرفت در آينده خبرهاي خوشي را براي هواداران تيم خواهيم داشت.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟