صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آموزش نیروهای نظامی اوکراین توسط متخصصان کانادایی

نخستین دوره آموزشی ارتش اوکراین با حضور کارشناسان نظامی کانادا برگزار شد.
کد خبر: ۶۶۶۴۹۱
| |
1633 بازدید

نخستین دوره آموزشی ارتش اوکراین با حضور کارشناسان نظامی کانادا برگزار شد.

به گزارش ایسنا از ریانووستی، وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد، این دوره‌های آموزشی بر اساس استانداردهای ناتو برگزار می‌شود و در اولین دوره ۱۹۷ گروهبان اوکراینی آموزش‌های لازم را توسط کارشناسان نیروهای مسلح کانادا فرا گرفتند.
پترو پوروشنکو، رئيس جمهور اوکراین معتقد است که نیروهای نظامی این کشور باید تا سال ۲۰۲۰ میلادی سازگاری کاملی با نیروهای مسلح ناتو داشته باشند.
با این حال مقامات ناتو بعید می‌دانند که ارتش این کشور در مدت ۲۰ سال آینده واجد پیوستن به ناتو باشند.
پیشتر آندرس فوگ راسموسن، دبیرکل سابق ناتو پیوستن اوکراین به این ساختار نظامی را مستلزم دستیابی این کشور به معیارهای مختلف نظامی و آموزشی هم سطح کشورهای ناتو دانسته بود.
پس از الحاق کریمه به روسیه و افزایش تنش‌های سیاسی اوکراین با روسیه، دولتمردان این کشور تلاش خود را برای همگرایی با اتحادیه اروپا و پیوستن به ناتو افزایش داده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟