توضیح علی مطهری درباره خبر دیدار با محصوران

علی مطهری درباره اظهارات روز سه‌شنبه‌اش در دانشگاه فردوسی مشهد درباره موضوع حصر توضیحاتی ارائه داد.
کد خبر: ۶۶۵۳۵۷
| |
10727 بازدید
علی مطهری درباره اظهارات روز سه‌شنبه‌اش در دانشگاه فردوسی مشهد درباره موضوع حصر توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایسنا، علی مطهری، نایب رییس مجلس شورای اسلامی و نماینده تهران در این باره گفت: در برنامه سخنرانی من در دانشگاه فردوسی مشهد در روز سه‌شنبه (19 بهمن) در بخش پرسش و پاسخ، دانشجویی از موضوع حصر خانگی سئوال کرد. من گفتم طرحی برای ملاقات با محصوران داریم که دنبال مجوز آن هستیم تا از برنامه آنها برای بعد از آزادی مطلع شویم و نتیجه را به مراجع مربوط اعلام کنیم؛ گرچه قبلا با واسطه، موضع آنها را دریافت کرده‌ایم که بر حمایت از نظام و دولت و وحدت ملی تاکید داشته‌اند.

عوی افزود که این خبر پیش از این به صورت نادرست منتشر شد به طوری که این طرح به صورت یک اقدام انجام شده تلقی شد که به این وسیله اصلاح می‌شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت