مشکل بیکاری حل شود کولبرها دست به کار پر خطر نمیزنند
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: حساب کولبرها را باید از قاچاقچیها جدا دانست و اگر دولت مشکل بیکاری را حل کند کولبرها نیز دست به کار پر خطر نمیزنند.
کد خبر: ۶۶۴۲۶۵
| | 2209 بازدید
نادر قاضیپور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پالمانی خبرگاری فارس با اشاره به جان باختن تعدادی از کولبرها در هفته گذشته بر اثر سقوط بهمن گفت: علت اینکه کولبرها دست به این کار پرمخاطره میزنند بیکاری است و اگر دولت مشکل بیکاری را حل کند کولبرها نیز دست به این کار پرخطر خود نمیزنند.
وی افزود: حساب کولبرها را باید از قاچاقچیها جدا دانست و نباید آنها را در زمره کسانی دانست که دست به قاچاق مواد مخر و مشروبات الکلی به داخل کشور میزنند.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کولبرها برای تأمین معاش خود دست به این کار میزنند و مناسب است تا معبرهای رسمی برای تردد آنها و بهبود وضعیت آنها در نظر گرفته شود.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


