صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رشد 124 درصدی قراردادهای آپشن سکه

قراردادهای اختیار سکه در بورس کالا روز شنبه 589 مورد بوده که با رشد 124 درصدی همراه است.
کد خبر: ۶۶۴۰۲۴
| |
3590 بازدید
قراردادهای اختیار سکه در بورس کالا روز شنبه 589 مورد بوده که با رشد 124 درصدی همراه است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دیروز 422 قرارداد اختیار خرید و 167 قرارداد اختیار فروش سکه در سررسید اسفند امسال در بورس کالا منعقد شد.

در قرارداد اختیار خرید سکه که در 5 نماد معاملاتی فعال بود، قیمت اعمال یک میلیون و 125 هزار تومان 9 قرارداد، قیمت اعمال یک میلیون و 150 هزار تومان 1 قرارداد، قیمت اعمال یک میلیون 175 هزار تومان 201 قرارداد قیمت اعمال ، قیمت یک میلیون و 200 هزار تومان 109 قرارداد وقیمت اعمال یک میلیون و 225 هزار تومان 102 قرار داد به ثبت رسید
.
همچنین قرارداد اختیار فروش سکه نیز در چهار نماد معاملات جریان داشته ، قیمت اعمال یک میلیون و 125 هزار تومان 105 قرارداد، قیمت اعمال یک میلیون و 150 هزار تومان 53 قرارداد، قیمت اعمال یک میلیون و 175 هزار تومان 6 قرار داد، قیمت اعمال یک میلیون و 200 هزار تومان 1 قرارداد و قیمت اعمال یک میلیون و 225 هزار تومان 3 قرار داد به ثبت رسید.
 
افزایش معاملات آتی سکه

معاملات آتی سکه در بورس کالا روز گذشته به 17 هزار و 858 قرارداد و ارزش دو هزار و 467 میلیارد رسید که رشد 5 درصدی را تجربه کرد.

به گزارش بورس کالای ایران قیمت جهانی اونس طلا روز جمعه در مقایسه با پنجشنبه گذشته (چهاردهم بهمن) 21 دلار افزایش یافته و با توجه به افزاش اندک نرخ دلار دربازار ، روی قیمت سکه در بازار داخلی و آتی بورس کالای ایران در اولین روز هفته تاثیر گذاشته است.

روز گذشته قیمت سکه در معاملات آتی بورس کالای ایارن نیز در هر 5 سررسید روند صعودی را تجربه کرد، به طوری که بر اساس آمار معاملات ، سکه تحویل اسفند ماه با ثبت قیمت یک میلیون و 226 هزار تومان، افزایش 0.3 درصدی را تجربه کرد، این در شرایطی است که قرارداد تحویل اردیبهشت 96 با قیمت یک میلیون و 266 هزار تومان رشد 0.38 درصدی را به ثبت رساند،  از سویی سکه تحویل نیز سال آتی با نرخ یک میلیون و 308 هزار تومان به فروش رسید و با افزایش 0.5 درصدی همراه شد.

همچنین سررسید شهریور ماه سال آینده با نرخ یک میلیون و 247 هزار تومان معامله و رشد 0.51 درصدی را تجربه کرد و در پایان نیز سررسید آبان سال 96 با قیمت یک میلیون و 390 هزار تومان معامله شد و افزایش 0.61 درصدی را به ثبت رساند.

همسو با رشد قیمت اونس و دلار ، سکه تمام بهار آزادی در بازار نقدی در مسیر افزایشی قرار گرفت و به قیمت یک میلیون و 190 هزار تومان رسید فلز همچنین نیم سکه و ربع سکه به ترتیب 629 و 333 هزار تومان داد و ستد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟