صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تظاهرات در «فیلادلفیا» ضد ترامپ

مردم در شهر «فیلادلفیا» در ایالت پنسیلوانیای آمریکا علیه دستور ترامپ برای منع مسافرت اتباع 7 کشور به آمریکا تظاهرات کردند.
کد خبر: ۶۶۳۶۵۵
| |
2021 بازدید
مردم در شهر «فیلادلفیا» در ایالت پنسیلوانیای آمریکا علیه دستور ترامپ برای منع مسافرت اتباع 7 کشور به آمریکا تظاهرات کردند.

به گزارش فارس، رسانه‌های محلی از تظاهرات مردم در شهر «فیلادلفیا» در ایالت «پنسیلوانیا» علیه فرمان ضد مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا خبر داده‌اند. 

این تظاهرات در حالی برگزار می‌شود که روز شنبه مردم در دیگر کشورهای دنیا از جمله انگلیس، استرالیا و آلمان نیز علیه دستور اجرایی دونالد ترامپ برای منع ورود اتباع هفت کشور به خاک آمریکا تظاهرات کرده‌اند. 

تظاهرات روز شنبه، علی‌رغم آن برگزار می‌شود که وزارت امنیت داخلی و وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده‌اند که اجرای این فرمان را معلق کرده‌اند. 

اقدام این دو وزارتخانه پس از آن صورت گرفت که دادگاه فدرال امریکا دستور ترامپ را با صدور حکمی از سوی «جیمز روبارت»، قاضی سیاتل، به حالت تعلیق درآورد.

ترامپ هفته گذشته با امضای یک دستور اجرایی ورود اتباع هفت کشور مسلمان ایران، سوریه، یمن، عراق، سودان، سومالی و لیبی را به آمریکا را برای مدت 90 روز تعلیق کرد. دستور اجرایی ترامپ، به علاوه پذیرش پناه‌جویان را نیز به مدت 120 روز متوقف شد.

 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟