برف و باران آخر هفته می بارد

کد خبر: ۶۶۳۴۵۲
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۷ 04 February 2017
|
9043 بازدید
کارشناس سازمان هواشناسی گفت: آخر هفته دوباره با ورود موج جدید بارشی،هوای کشور برفی و بارانی می شود.
 
به گزارش میزان، کوروش محمدپور اظهار داشت: روند افزایشی دما در کشور آغاز شده است اما برف موجود روی زمین اجازه نمی دهد این روند افزایش دما، محسوس باشد. شب گذشته حداقل دمای پایتخت به سه درجه زیر صفر رسید. این درحالی است که سردترین مراکز استان ها به ترتیب اردبیل با 19 درجه زیر صفر و ارومیه و زنجان با دمای منفی 16 درجه بودند.

وی ادامه داد: سردترین شهر ایران پل دشت استان لرستان با دمای منفی 24 درجه زیر صفر بود. همچنین دمای بستان آباد به منفی 24 درجه زیر صفر و دمای فیروزکوه و سقز به منفی 20 درجه زیر صفر رسید.

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه سامانه بارشی تا پیش از ظهر امروز در شرق کشور فعال است، تاکید کرد: امروز شاهد بارش برف خفیف در سرخس،زابل و بخش هایی از استان کرمان خواهیم بود.

محمدپور از آرام شدن وضعیت جوی کشور از فردا خبر داد و افزود: باید منتظر افزایش آلاینده ها از فردا در شهرهای بزرگ باشیم. اگرچه از روز دوشنبه موج خفیفی از روی استان اردبیل،دریای خزر و بخش هایی از ارتفاعات البرز عبور می کند.

وی از آغاز دوباره بارش ها در آخر هفته خبر داد و گفت: برای آخر هفته باید منتظر بارش های خوبی در استان های کشور باشیم.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت