صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تكذیب خبر فارس توسط آیت الله حائری شیرازی

کد خبر: ۶۶۳۰۹
| |
14080 بازدید

دفتر آیت الله محی الدین حائری شیرازی با ارسال نمابری به دفتر رئیس مجلس خبرگان رهبری، جمله منسوب به نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری را مبنی بر این كه «طرح آیت الله هاشمی رفسنجانی ربطی به خبرگان نداشت» تكذیب كرد.

در بخشی از این نمابر آمده است: آیت الله محی الدین حائری شیرازی در این باره فرمودند: «از پاسخ اینجانب این مطلب فهمیده می شود كه در مجلس خبرگان رهبری بین نمایندگان محترم جز وفاق و همدلی چیزی وجود نداشت. مگر بزرگواری كه مطالبی گفته، مغایر همدلی و وفاق اعضای محترم مجلس خبرگان بوده كه از مطالب اینجانب تكذیب سخنان آن بزرگوار برداشت می شود؟»

فارس پیشتر در خبری به نقل از از امام جمعه سابق شیراز آورده بود:"طرح آقای هاشمی رفسنجانی قطعا دروغ است و هیچ چیزی در این زمینه در مجلس خبرگان مطرح نشده است. به جز وحدت در اجلاس اخیر مجلس خبرگان رهبری چیز دیگری وجود نداشت و باطن و ظاهر نظر نمایندگان مردم در مجلس خبرگان در بیانیه پایانی آنها مشخص است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟