صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جایگاه گذرنامه ایرانی قابل قبول است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس معتقد است پاسپورت ایران جایگاه مناسب و رو به رشدی در جهان دارد و خوشبختانه مراودات بیشتری با جهانیان پیدا کرده‌ایم.
کد خبر: ۶۶۲۱۸۹
| |
2870 بازدید
مهرداد بائوج لاهوتی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در مورد ممنوعیت ورود ایرانیان به آمریکا و برخی انتقادها درباره  بی‌ارزش شدن پاسپورت ایران، گفت: پس از تصمیم ترامپ مبنی بر عدم اجازه ورود به کشور آمریکا، هیچ گونه ضرر و زیانی به ایران وارد نخواهد شد و این تصمیم تنها به ضرر این کشور خواهد بود چراکه خود را از خیل گردشگران ایرانی بی‌نصیب می‌کند.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پاسپورت ایران جایگاه مناسب و رو به رشدی در جهان دارد و خوشبختانه مراودات بیشتری با جهانیان پیدا کرده‌ایم زیرا ایرانیان دارای روحیه گردشگری هستند و کشورهای دیگر از میزبانی و پذیرش آنها استقبال می‌کنند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه تصمیمات دولتمردان کشورمان طی سال‌های اخیر سبب شد اجماع و اتحادی که علیه ایران وجود داشت شکسته شود و اکنون کشورها با این تصمیم ترامپ همراهی نمی‌کنند؛ اتفاقا معتقدم از این پس اعتبار پاسپورت ایران در کشورهای اروپایی به واسط مخالف و مبارزه با این تصمیم نژادپرستانه بیشتر می‌شود.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه طی سال‌های اخیر روادید بسیاری میان ایران و کشورهای متعدد لغو شده که این اتفاق به اعتبار ایران و گذرنامه‌های آن افزوده است، اضافه کرد: اصلا نمی‌توان این تصمیم نژادپرستانه ترامپ را اتفاق مهم و قابل بحثی برای ایران به لحاظ تاثیر در جایگاه آن در جوامع جهانی دانست چراکه ایرانیان سفرهای خوبی به جای جای دنیا داشته و به خوبی نیز پذیرایی مردمان کشورهای دیگر هستند و مانعی برای آن وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، طبق فرمان رئیس جمهور جدید آمریکا، از این پس شهروندان کشورهای ایران، عراق، سودان، سومالی، لیبی، سوریه و یمن حتی اگر ویزای ورود به خاک آمریکا را نیز دریافت کرده باشند، در مبادی ورودی اجازه ورود به این کشور را نخواهند داشت.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی