صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رکورد دوچرخه سواري دور دنيا شکسته شد

کد خبر: ۶۶۱۸
| |
4850 بازدید
يک مرد انگليسي رکورد دوچرخه سواري دور دنيا را شکست.

به گزارش «بي.بي.سي»، «مارک بومونت»، ساکن شهر «فايف»، اين سفر را در 195 روز به پايان برد و رکورد قبلي 276 روز را شکست.

اين مرد 25 ساله، پس از مسافرتي 18 هزار مايلي (تقريبا 29 هزار کيلومتر) که در روز 5 اوت سال 2007 آغاز شده بود، روز جمعه 15 فوريه، در ميدان آرک دو تريومف شهر پاريس، از خط پايان گذشت.
بومونت در سفر خود از 20 کشور از جمله پاکستان، مالزي، استراليا، نيوزيلند و آمريکا عبور کرد.

در انتظار خواب
اين مسافرت يک نفره، برخي مواقع با مشقت‌هاي فراواني همراه بود. او با سيل و عصبانيت رانندگان مواجه شد، و يک بار هم در ايالت لويزيانا در آمريکا، با برخورد به موتورسوار پيري که چراغ قرمز را رد کرده بود، به زمين پرتاب شد. همچنين کيف پول و دوربين او نيز در يک مسافرخانه ربوده شد. با اين حال او مي‌گويد: «خوشحالم، گرچه فکر مي‌کنم کمي طول بکشد تا واقعا اين موفقيت را باور کنم».

وي ادامه مي‌دهد: ديدن دوستان و خانواده خيلي خوب است و الان منتظر پيدا کردن موقعيتي براي خواب هستم. من عاشق اول شدن و سريعترين بودن هستم و احساس کردم مي‌توانم اين رکورد را بشکنم.
در خط پايان، اونا، مادر او در کنار پدر و خواهران اين دوچرخه سوار در انتظار او بود.

مادر بومونت مسئوليت هماهنگي براي انجام سفر را بر عهده داشت؛ او با سفارتخانه‌ها تماس مي‌گرفت، بليط هواپيماها را مي‌گرفت، امور رسانه اي را انجام مي‌داد، حمل و نقل را هماهنگ مي‌کرد و بر کار سرويس و تعمير دوچرخه نظارت داشت.
يک سخنگوي سازمان رکوردهاي جهاني گينس اعلام کرد: اين سازمان از اقدام بومونت با خبر بوده است.

اين سخنگو که «آماريليس اسپينوزا» نام دارد گفت: ما مدارک و اسناد او را بررسي مي‌کنيم و پژوهشگران ما اسناد جمع آوري شده را مطالعه خواهند کرد، اما اين سفر رسما ثبت شده است و به نظر مي‌رسد مشکلي وجود نداشته باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟