صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وقتی خانه‌ای وارونه ساخته می‌شود

کد خبر: ۶۶۱۶۱۷
| |
4154 بازدید

یک معمار برزیلی خانه‌‌ای را به‌صورت کاملاً وارونه در جنوب شرقی برزیل ساخته است.

به گزارش پرس تی وی این خانه که سقفش روی زمین قرار دارد، به یکی از جاذبه‌های گردشگری شهر سائو ماتئوس تبدیل شده و بسیاری از رهگذران نیز با آن عکس یادگاری می‌گیرند.

باوجودآنکه نمای بیرونی این ساختمان بسیار عجیب و غیرعادی است اما داخل آن کاملاً عادی ساخته شده است. در طبقۀ همکف این خانه یک آشپزخانه و یک دستشویی قرار دارد و دو اتاق‌خواب‌ در طبقۀ بالا قرارگرفته‌اند.

در ورودی این خانۀ 400 متری نیز پشت ساختمان واقع شده است.

والدوینو میگوئل داسیوا، سازندۀ این خانه‌، می‌گوید ایدۀ ساخت چنین بنایی از 3 سال قبل در ذهن او بوده اما اطرافیان وی که اجرای این ایده را «غیرممکن» می‌دانستند، داسیوا را از این کار منصرف کرده بودند.

اما این معمار برزیلی پس از 3 سال ایدۀ خود را عملی کرد و این خانۀ برعکس را ساخت که با استقبال گسترده‌ای نیز روبرو شد.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟