صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صفوی: در تربیت مدیران توانمند راهی دراز داریم

این مسئول با اشاره به اینکه جنگ نرم دشمنان که یک جنگ فرهنگی و سیاسی علیه انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: مهمترین ضعف کشور در این زمینه عدم قدرت تربیت مدیر متناسب با اهداف انقلاب است.
کد خبر: ۶۶۱۱۹
| |
7167 بازدید

دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری عدم تربیت مدیر متناسب با اهداف انقلاب اسلامی را مهمترین نقطه ضعف دانست و با انتقاد از ضعف های ساختاری و رفتاری در عرصه مدیریت کشور گفت: متاسفانه بعضی مدیران توانایی بریدن یک تکه پنیر را هم ندارند تا چه رسد به توانایی مقابله با بحران.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، سرلشکر رحیم صفوی شامگاه یکشنبه در جمه اساتید دانشگاه ایلام اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و پیروزی کشور در هشت سال دفاع مقدس یک تحول بزرگ در ماهیت قدرت در جهان به وجود آمد.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی در ماهیت قدرت جهان که به قدرت اقتصادی و نظامی متکی بود، تغییر به وجود آورد اما در بخش تربیت مدیران توانمند و متناسب با اهداف انقلاب هنوز راه زیادی در پیش داریم.

این مسئول با اشاره به اینکه جنگ نرم دشمنان که یک جنگ فرهنگی و سیاسی علیه انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: مهمترین ضعف کشور در این زمینه عدم قدرت تربیت مدیر متناسب با اهداف انقلاب است.

وی تصریح کرد: به رغم تلاشهای صورت گرفته کادر مدیریتی لازم برای مقابله با دشمنان در کشور تربیت نشده است.

صفوی با بیان اینکه دانشگاه های کشور هنوز اسلامی نشده است، بیان داشت: اسلامی کردن دانشگاه ها باید از اساتید دانشگاه شروع شود.

وی افزود: سهم بودجه فرهنگی کشور از بودجه عمومی کل کشور کم است و برای مقابله با مشکلات فرهنگی کشور نیاز به بودجه بیشتر است.

وی گفت: یکی دیگر از مشکلات کشور تغییر ساختارهای سازمانی است که با تغییر مدیران ساختارها نیز تغییر می کند.

صفوی از دیگر مشکلات کشور به عدم قدرت تصمیم گیری مدیران اشاره کرد و گفت: متاسفانه بعضی مدیران توانایی بریدن یک تکه پنیر را هم ندارند تا چه رسد به توانایی مقابله با بحران!

این مسئول یادآور شد: اسلام ستیزی بعد از جنگ 11 سپتامبر به وجود آمد و هنوز طراح اصلی این حادثه در ابهام است.

در این نشست اساتید دانشگاه ایلام در مورد مسائل و مشکلات استان ایلام در زمینه های مختلف حمل نقل، نبود یادمان شهدا در استان ایلام و...به اختصار توضیحاتی بیان کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۴ - ۱۳۸۸/۰۷/۰۶
بعنوان یک استاد دانشگاه در علم مدیریت باید تصحیح کنم که "بیشتر" مدیران کلان و خرد این مملکت حتی توانایی بریدن تکه پنیر مورد نظر سردار را ندارند ولیکن بر میلیاردها سرمایه مملکت تکیه زده اند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟