جنین فریز شده پس از 14 سال متولد شد
نین فریز شده ای که پس از 14 سال به رحم مادرش منتقل شده بود، صبح امروز در بیمارستان مهرگان اصفهان متولد شد.
به گزارش خبرگزاری برنا، رییس مرکز باروری و ناباروری اصفهان گفت: این نوزاد دختر پس از 38 هفته دوره بارداری از مادری نابارور 42 ساله در این بیمارستان متولد شد.
سید اسد الله کلانتری افزود: مادر نوزاد ، 25 سال پیش دو بار حاملگی خارج از رحم در لوله های سمت راست و چپ داشته و هر دو لوله را ازدست داده بود و امکان بارداری برای این مادر وجود نداشت.
متخصص زنان و زایمان بیمارستان مهرگان اصفهان گفت: سال 1381 برای درمان مراجعه و از راه روش لقاح آزمایشگاهی تخمک های حاصل شده مادر به جنین تبدیل شد، ولی به علت ابتلای مادر به بیماری سرطان غدد لنفاوی ،جنین به بدن مادر منتقل نشد.
وی افزود: پس از بهبود مادر، جنین فریز شده پس از 14 سال به بدن وی منتقل و پس از 38 هفته دوره بارداری امروز نوزاد دختر در بیمارستان مهرگان بدنیا آمد .
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۹
والله , انسان , با این خلاقیتها , به وجود روح شک می کنه !
هرچند خود من , هم روح دیده ام هم جن .... هر دوشون رو هم با چهره کامل و واضح
.
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۹
کاش برای نظر گذاشتن توی سایت قسمت ثبت نام رو ایجاد میکردی تا خیلی چیزها معلوم شه
ناشناس
| ۱۶:۵۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۹
ناشناس
| ۱۸:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
خودم دو فرزند دارم و بابت این نعمت ها (فرزندان سالم )خدا رو شکرگزارم
بنابراین نفخ روح چه معنا دارد؟ در پاسخ باید گفت: زمانی كه نطفه منعقد می شود تنها دارای یك نوع «حیات نباتی» (گیاهی) است یعنی؛ فقط تغذیه و رشد و نمو دارد. ولی از حس و حركت كه نشانه «حیات حیوانی» است و هم چنین قوه ادراكات كه نشانه «حیات انسانی» است و در آن خبری نیست (اما تكامل نطفه در رحم به مرحله ای می رسد كه شروع به حركت می كند و تدریجاً قوای دیگر انسانی در آن زنده می شود این همان مرحله ای است كه قرآن از آن تعبیر به نفخ روح می كند
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟






