صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

منشاتا آخرفصل درپیکان،شایدفصل بعددر پرسپولیس

در نهایت بازی به سود آنها تمام شد و ما این دیدار را باختیم. انتظار داشتیم که حداقل در این دیدار مساوی کنیم، ولی 10 نفره شدن کار را برای ما دشوار کرد.
کد خبر: ۶۶۰۷۳۶
| |
3003 بازدید

مهاجم تیم فوتبال پیکان گفت: ۱۰ نفره شدن مقابل استقلال کار را برای ما دشوار کرد، ولی می‎توانستیم بازی را مساوی کنیم.

به گزارش تابناک ورزشی، گادوین منشا پس از شکست تیم فوتبال پیکان مقابل استقلال اظهار داشت:استقلال تیم بزرگی است و با وجود اینکه 10 نفره شدیم باز هم شانس زیادی برای کسب تساوی داشتیم.

وی ادامه داد: در نهایت بازی به سود آنها تمام شد و ما این دیدار را باختیم. انتظار داشتیم که حداقل در این دیدار مساوی کنیم، ولی 10 نفره شدن کار را برای ما دشوار کرد.

مهاجم تیم فوتبال پیکان در خصوص بحث حضورش در پرسپولیس گفت: در نهایت در پیکان ماندگار شدم. فعلاً بازیکن پیکان هستم و تا آخر فصل در این تیم می‎مانم. در مورد فصل آینده هم چیزی مشخص نیست.
 
منشاتا آخرفصل درپیکان،شایدفصل بعددر پرسپولیس 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟