صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دبی همچنان شلوغ‌ترین فرودگاه جهان است

83 میلیون و 600 هزار مسافر در سال 2016 از فرودگاه بین‌المللی دبی استفاده کردند.
کد خبر: ۶۵۹۵۸۸
| |
80740 بازدید
83 میلیون و 600 هزار مسافر در سال 2016 از فرودگاه بین‌المللی دبی استفاده کردند.

به گزارش العالم به نقل از آسوشیتد پرس؛ فرودگاه بین‌المللی دبی با حضور 83 میلیون و 600 هزار مسافر در سال 2016، همچنان عنوان شلوغ‌ترین فرودگاه جهان را حفظ کرد.


اما این ارقام که امروز (سه‌شنبه) از سوی مقامات فرودگاه منتشر شد، پایینتر از سطح پیش‌بینی مقامات است. متولیان فرودگاه بین‌المللی دبی پیشتر از احتمال حضور 85 میلیون مسافر در این فرودگاه در سال 2016 خبر داده بودند.


«پل گریفیث»، مدیرعامل اجرایی این فرودگاه در بیانیه‌ای اعلام کرد مقامات امیدوارند در سال 2017، 89 میلیون نفر از فرودگاه دبی استفاده کنند. فرودگاه دبی برای نخستین بار توانست در سال 2014 با پشت سر گذاشتن فرودگاه هیترو لندن، عنوان شلوغ‌ترین فرودگاه جهان را از حیث حضور مسافران از آن خود کند.


این فرودگاه میزبان شرکت هواپیمایی امارات است. فرودگاه دبی از حیث رفت و آمد هواپیما‌ها هنوز با فرودگاه‌های آتلانتا و پکن فاصله دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار