صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تروریست داعشی قلب یک عراقی را بیرون کشید و خورد!

داعش هر روز جنایت فجیعتری مرتکب می شود تا به زعم خود بتواند مانع همکاری دولت و ملت عراق برای آزادسازی مناطق تحت اشغال خود شود.
کد خبر: ۶۵۹۲۱۰
| |
80652 بازدید
داعش هر روز جنایت فجیعتری مرتکب می شود تا به زعم خود بتواند مانع همکاری دولت و ملت عراق برای آزادسازی مناطق تحت اشغال خود شود.
 
به گزارش العالم منبعی امنیتی در استان کرکوک در شمال عراق اعلام کرد: گروه تروریستی داعش 7 نفر را با لِه کردن زیر بولدوزر اعدام کرد، و قلب یک نفر را در حالی که زنده بود ، از بدنش بیرون آورد. 
این منبع که خواستار عدم افشای نامش شد ، گفت : اتهام این هشت نفر همکاری اطلاعاتی با نیروهای دولتی بود.
 
منبع مذکور افزود: در میان اعدامی ها چند افسر امنیتی بودند .
 
یکی از تروریست های داعشی هنگامی که قلب یکی از اعدامی ها را از بدنش بیرون آورد ، تکه هایی از قلبش را خورد .
 
داعش این هشت نفر را در پایگاه هوایی البکاره نزدیک شهر الحویجه 55 کیلومتری جنوب غرب شهر کرکوک مرکز استان کرکوک اعدام کرد و از صحنۀ اعدام فیلمبرداری کرده است .
داعش از ژوئن 2014 که حویجه را تصرف کرده، ده ها نفر را به بهانه های مختلف خصوصاً همکاری با نیروهای دولتی اعدام کرده است .
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟