جزئیات برقراری بیمه بیکاری کارگران پلاسکو

کد خبر: ۶۵۸۹۷۰
| |
3543 بازدید

وزارت کار در اطلاعیه ای بااشاره به مهلت ۳۰ روزه برای ارائه درخواست بیمه بیکاری، از کارگران بیکار شده پلاسکو درخواست کرد که با مراجعه به موقع به اداره کار، صبر و شکیبایی را مد نظر قرار دهند.

در اطلاعیه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمده است:

بیمه شدگان می توانند از امروز (یکشنبه ۹۵/۱۱/۳) با مراجعه به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جنوب غرب واقع در خیابان سی تیر، نبش خیابان سرهنگ سخایی مراجعه و نسبت به ارایه درخواست بیمه بیکاری و تشکیل پرونده اقدام کنند.

باتوجه به مهلت ۳۰ روزه تا (۹۵/۱۱/۳۰) برای ارائه درخواست بیمه بیکاری، لطفاً با مراجعه به موقع به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صبر و شکیبایی و سعه صدر را مدنظر قرار دهید.

قبل از مراجعه به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی حتی الامکان مدارک زیر را همراه داشته باشید:

-   اصل شناسنامه و تصویر آن

- اصل کارت ملی و تصویر آن

- دفترچه بیمه

- قطعه عکس

ضمنا به آگاهی می رساند شماره تلفن های ۶۶۷۴۹۷۵۸ و ۶۶۷۴۹۷۵۹ آماده پاسخگویی و راهنمایی در خصوص بیمه بیکاری کارگران حادثه دیده ساختمان پلاسکو است.

در صورت بروز هر گونه مشکل در روند تشکیل پرونده و برقراری مقرری بیمه بیکاری با تلفن های ۶۴۴۹۲۸۰۱ و ۶۴۴۹۲۳۱۲ ستاد مرکزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تماس حاصل کنید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت