دستگیری ۱۳۲ نفر در ترکیه به اتهام همکاری با گولن

کد خبر: ۶۵۸۸۷۷
| |
3680 بازدید
دستگیری ۱۳۲ نفر در ترکیه به اتهام همکاری با گولنپلیس ترکیه از دستگیری و بازداشت ۱۳۲ نفر به اتهام همکاری با رهبر مخالفان در این کشور خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، اداره پلیس ترکیه با اعلام دستگیری ۱۳۲ نفر در این کشور به جرم همکاری با «فتح الله گولن» خاطر نشان کرد: این افراد در پی انجام عملیاتی در ۴۹ استان ترکیه دستگیر و بازداشت شده اند.

این در حالی است که برای ۱۸۷ نفر از کادر نیروهای پلیس نیز دستور بازداشت صادر شده است.

بر اساس اعلام رویترز، ترکیه تا کنون ۴۰ هزار نفر را بازداشت و بیش از ۱۰۰ هزار نفر را نیز از مشاغل قضائی و نظامی اخراج و یا به حالت تعلیق درآورده است.

گفتنی است، به دنبال کودتای نافرجام ۱۵ جولای در ترکیه، آنکارا تا کنون ۲ بار تقاضای استرداد «فتح الله گولن» را به اتهام ساماندهی این کودتا به آمریکا ارائه داده است، تقاضایی که تا کنون با پاسخ مثبتی از سوی واشنگتن همراه نبوده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت