خسارت 1500میلیارتومانی حادثه ساختمان پلاسکو

رئیس اتاق اصناف ایران، حادثه فروریختن ساختمان پلاسکو را یک زنگ خطر برای همه بخش های مدیریت شهری کشور دانست و برآورد خسارت این مجموعه را حدود 1500 میلیارد تومان اعلام کرد.
کد خبر: ۶۵۸۳۰۵
|
۰۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۵ 20 January 2017
|
4549 بازدید
رئیس اتاق اصناف ایران، حادثه فروریختن ساختمان پلاسکو را یک زنگ خطر برای همه بخش های مدیریت شهری کشور دانست و برآورد خسارت این مجموعه را حدود 1500 میلیارد تومان اعلام کرد.

«علی فاضلی» پنجشنبه شب در حاشیه جلسه کمیته حادثه ساختمان پلاسکو در گفت وگو با ایرنا افزود: برآورد اولیه کمیته ویژه رسیدگی به حادثه ساختمان پلاسکو از خسارات مالی حدود 1500 میلیارد تومانی است و متاسفانه بخش قابل توجهی از اصناف این ساختمان بیمه نیستند.

فاضلی ادامه داد: متاسفانه از سرنوشت تعدادی از کسبه و شاغلان ساختمان پلاسکو اطلاعی در دست نیست و ابعاد مختلف خسارات این حادثه تلخ در کمیته ویژه ای در اتاق اصناف ایران در دست بررسی است.

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: کمیته ویژه رسیدگی به حادثه ساختمان پلاسکو و وضعیت کسبه و اصناف این حادثه در اتاق اصناف ایران با حضور مسوولان دولتی، رئیسان اتحادیه های ذی ربط و دبیرکل و معاونان اتاق تشکیل شده است.

رئیس اتاق اصناف ایران با ابراز تاسف از وقوع حادثه ساختمان پلاسکو تهران، ضایعه درگذشت همکاران صنفی این ساختمان و آتش نشانان فداکار را تسلیت گفت.

ساختمان پلاسکو با حدود 54 سال قدمت یکی از ساختمان های قدیمی تجاری در تهران بود که صنف های پوشاک، کفش و پیراهن دوزان و صنف لوازم ورزشی بیشتر واحدهای صنفی و تولیدی در آن فعالیت داشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت