تخریب ساختمان‌های مجاور برای نجات محبوسین

دادستانی تهران گفت: به شهرداری اجازه دادیم برای خروج آتش نشانان از زیر آوار در صورت نیاز برخی ساختمان‌های اطراف را تخریب کنند تا بتوانند به ساختمان ورود کنند و افراد حبس شده در آوار را نجات دهند.
کد خبر: ۶۵۸۲۳۹
| |
6837 بازدید
دادستانی تهران گفت: به شهرداری اجازه دادیم برای خروج آتش نشانان از زیر آوار در صورت نیاز برخی ساختمان‌های اطراف را تخریب کنند تا بتوانند به ساختمان ورود کنند و افراد حبس شده در آوار را نجات دهند.

به گزارش ایسنا، جعفری دولت آبادی دادستانی تهران با حضور در محل حادثه وقوع آتش سوزی ساختمان پلاسکو اظهار کرد: در جلسه ستاد بحران آقای قالیباف شهردار تهران گزارشی از وضعیت فعلی حادثه ارائه دادند.

وی افزود: همه مسئولین تاکید داشتند که امدادرسانی باید تسریع بشود. از مردم خواهش می‌کنیم منطقه را ترک کنند تا عملیات امدادرسانی به سرعت انجام شود.

جعفری دولت‌آبادی با تاکید بر ضرورت انجام اقدامات پیش گیرانه اظهار کرد: چندین بار قبلا در مورد این ساختمان تذکر داده شده بود. در حال حاضر قصد ندارم با این حرف‌ها نمک روی زخم بریزم اما از همه تقاضا می‌کنیم که در چنین ساختمان‌هایی به مسائل ایمنی توجه کنند.

دادستانی تهران گفت: می‌توانیم با رعایت مسائل ایمنی هزینه‌ها را تا صدها برابر کاهش دهیم.

جعفری دولت‌آبادی اظهار کرد: به شهرداری اجازه دادیم برای خروج آتش نشانان از زیر آوار در صورت نیاز برخی ساختمان‌های اطراف را تخریب کنند تا بتوانند به ساختمان ورود کنند و افراد حبس شده در آوار را نجات دهند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت