صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
شیث رضايي:

انصاري‌فرد پرسپوليس را ارنج نمي‌كند

تا 4 ساعت مانده به مسابقه اصلاً خبر نداشتم كه در تركيب 11 نفره حضور دارم ، اما به يكباره اين خبر را به من دادند. همين كه پيراهن اين تيم را بر تن مي‌كنم برايم كافي است و حتي يك سال هم روي نيمكت بنشينم، اعتراضي نخواهم كرد.
کد خبر: ۶۵۸۱۶
| |
1466 بازدید

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دخالت مديرعامل در تركيب اصلي تيم ما صحت ندارد.

به گزارش فارس، شيث رضايي پس از شكست 2 بر يك پرسپوليس مقابل پيكان از اتفاقات رخ داده در باشگاه و اين كه گفته مي‌شود عباس انصاري فرد در هر مسابقه در تركيب پرسپوليس دخالت مي كند، اظهار داشت: اين موضوع صحت ندارد. مديرعامل در هفته هاي اخير هيچ نقشي در انتخاب بازيكنان تيم نداشت و فقط كرانچار 11 نفر را انتخاب مي كرد و به ميدان مي‌فرستاد.

وي ادامه داد: من از اول فصل قول دادم براي جلوگيري از بروز حاشيه مصاحبه‌اي انجام ندهم چون به دليل حاشيه يك فصل از پرسپوليس دور بودم و حالا نمي‌خواهم تجربه بسيار تلخ يك سال گذشته برايم تكرار شود.

رضايي درباره حضورش در تركيب ثابت پرسپوليس برابر پيكان عنوان كرد: تا 4 ساعت مانده به مسابقه اصلاً خبر نداشتم كه در تركيب 11 نفره حضور دارم ، اما به يكباره اين خبر را به من دادند. همين كه پيراهن اين تيم را بر تن مي‌كنم برايم كافي است و حتي يك سال هم روي نيمكت بنشينم، اعتراضي نخواهم كرد.

رضايي درباره بازوبند كاپيتاني پرسپوليس در ديدار با پيكان گفت: قبل از شروع مسابقه سرمربي اين بازوبند را به مجتبي شيري سپرد. او بازوبند را به من داد، اما من اعتراضي به اين موضوع ندارم و هر تصميمي كه كادر فني بگيرد، تابع آن هستم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟