صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استان‌های شمالی در شرایط قبل از اضطرار هستند

کد خبر: ۶۵۷۳۰۴
| |
6800 بازدید
معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور گفت: بر اثر قطعی گاز صادراتی ترکمنستان به ایران،استان‌های شمالی در شرایط قبل از اضطرار هستند، تمهیدات لازم را اعلام کرده و هشدار‌های لازم را داده‌ایم.

یه گزارش فارس، مرتضی اکبرپور در رابطه با قطعی گاز صادراتی ترکمنستان به ایران و اتخاذ تمهیدات لازم با توجه به ‌آمدن موج سرما به کشور،‌ گفت: سازمان مدیریت بحران کشور برای پاسخگویی به چنین مواقعی تشکیل شده و در حال حاضر به دلیل مشکلاتی که در استان‌های شمالی به ویژه مازندران ایجاد شده تدابیر دستگاه‌های اجرایی و متولی از جمله شرکت ملی گاز ایران، شرکت نفت، وزارت نیرو، سازمان‌های مرتبط با مسائل خدمت‌رسانی در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: موضوع سوخت جایگزین برای روستاها، مزارع و مراکز خدمت‌رسانی در شهرهای تحت تأثیر این مسأله به ویژه شهرهای آمل و بابل انجام می‌شود.

اکبرپور از برگزاری جلسه مدیریت بحران کشور در این زمینه خبر داد و گفت: امروز این جلسه با حضور مدیران کل استان‌های مازندران، گیلان و گلستان و وزارتخانه‌های نفت و نیرو و در وزارت کشور در حوزه شهرداری‌ها برگزار می‌شود تا با ایجاد تمهیدات لازم، مدیریت بهنگام و سریع با رویکرد پیشگیرانه کار جلو برود.

معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور در رابطه با پیشنهاد این سازمان برای مقابله با وضعیت موجود، گفت: سازمان مدیریت بحران از سه ماه قبل در قالب 17 بند در 27 مهر ماه به تمام عوامل مرتبط و سازمان‌های مربوطه موارد لازم را ابلاغ کرده است و قرار است در جلسه امروز گزارش و عملکرد آنها اعلام شود و در رابطه با حادثه افت فشار گاز در روزهای پایانی آذر ماه و اوایل دی ماه گزارش‌های موجود منتشر خواهد شد.

وی افزود: انتقال تجربه خواهیم داشت تا به عنوان مثال عملکرد استان‌های گیلان، مازندران و گلستان مورد ارزیابی قرار گیرد تا رویکردهای موفق‌شان به استان‌های دیگر منتقل و نقاط ضعف توسط سایر دستگاه‌ها و استان‌های معین برطرف شود.

معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور گفت: نگاه ما صرفه‌جویی است هر چقدر از استان‌هایی که نسبت به تأمین گاز مشکل خاصی ندارند بتوانیم کاری کنیم که گاز بیشتری به استان‌های شمالی برسانیم تا مشکلات آنها کمتر شود بهتر است. بهتر است مردم نسبت به مصرف گاز خود کمی صرفه‌جویی کنند به عنوان مثال دریچه‌های کولر منازل خود را ببندند تا هوای گرم کمتر خارج شود یا درزهای پنجره‌ها را بگیرند.

اکبرپور گفت: درست است که این راهکارها موقتی است اما در اقدامات کوتاه‌مدت و زودهنگامی که داریم اگر مردم گامی برای کمک بردارند در استان‌های شمالی وضعیت بهتری را شاهد خواهیم بود تا پس از آن به سمت ایمن‌سازی برویم.

وی گفت: سال 86 نیز همین اتفاق افتاد و گاز صادراتی ترکمنستان قطع شد و موج سرمای سیبری به کشور وارد شد و 26 استان را درگیر کرد. ما در آن زمان نیز سوخت مازوت نیروگاه‌ها را تأمین و از سوخت گاز خارج کردیم، فشار گاز را در مناطق سردسیر نگذاشتیم پایین بیاید و مدیریت کردیم. اکنون نیز از همان تجربه خوب باید استفاده کنیم و همین روش در استان‌های شمالی اکنون در حال انجام است.

معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور در رابطه با استان‌های درگیر گفت: در حال حاضر استان‌هایی که در شرایط اضطرار باشند نداریم و اکنون در شرایط قبل از اضطرار هستیم، تمهیدات لازم را اعلام کرده و هشدار‌های لازم را داده‌ایم.

اکبرپور ادامه داد: استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل، همدان، کرمانشاه و کردستان از جمله استان‌های درگیر هستند که البته مدیران استان‌های شرکت ملی گاز، توانیر، برق و مدیران بحران استان‌ها اقدامات پیشگیرانه خاص را در دستور کار خود قرار داده اند
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟