صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سید حسین موسوی تبریزی: اگر بگذارند برای خبرگان کاندیدا معرفی می‌کنیم

یک فعال سیاسی اصلاح طلب در مورد اینکه چه گزینه‌هایی از سوی اصلاح‌طلبان در حال حاضر بریای انتخابات مطرح هستند، افزود: اکنون زود است و باید ببینم سازوکار انتخابات خبرگان چگونه خواهد بود.
کد خبر: ۶۵۷۲۵۸
| |
2386 بازدید
به گزارش ایلنا، آیت‌الله سید حسین موسوی تبریزی  در پاسخ به این سوال که با توجه به درگذشت آیت الله هاشمی آیا اصلاح‌طلبان کاندیدایی برای انتخابات خبرگان معرفی خواهند کرد، گفت: اگر قرار بر انتخابات خبرگان باشد و بگذارند چرا معرفی نکنیم.

او در مورد اینکه چه گزینه‌هایی از سوی اصلاح‌طلبان در حال حاضر مطرح هستند، افزود: اکنون زود است و باید ببینم سازوکار انتخابات خبرگان چگونه خواهد بود.

دبیر کل مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم درباره اینکه آیا احتمال ورود سید حسن خمینی به انتخابات خبرگان وجود دارد، گفت: در مورد اشخاص اظهار نظری نمی‌کنم.

او پیرامون این موضوع که چه کسی  می‌تواند نقش وحدت را بعد از فقدان آیت الله هاشمی بین نیروهای اصلاح طلب و معتدل  برقرار کند، بیان کرد: اصلاح طلبان و دوستانی که در این مسیر  همراه هستند مانند شورای عالی سیاست گذاری در کنار یکدیگر قرار دارند  و در زمینه انتخابات با هم  تصمیم خواهند گرفت.

موسوی تبریزی با اشاره به اینکه برخی سعی بر القاء این موضوع دارند که بعد از آیت الله هاشمی  اصلاح‌طلبان ، اعتدالیون و راست سنتی دچار شکاف می‌شوند، تصریح کرد: شکاف بین اصلاح‌طلبان و اعتدالیون پیش نمی‌آید و حتی اتحاد آنها بیشتر هم می‌شود. آنها با توجه به شرایط کشور با یکدیگر همدل و هم پیمان هستند. البته آقای هاشمی پشتیبان و حامی خوبی برای همه از جمله اصلاح طلبان بود و از نظرات ایشان استفاده می‌شد. اما اکنون جریان‌های سیاسی به جایگاهی از بلوغ رسیده‌اند که مصلحت جامعه را درک می کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟