ميثاقيان: صلاح نيست به مشهد بازگردم
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: با توجه به قرادادي كه دارم و مشكلاتي كه ابومسلم دارد حضورم در اين تيم غيرمنطقي بوده و به صلاح نيست.
اكبر ميثاقيان در گفتوگو با فارس، در مورد شايعه بازگشت خود به ابومسلم تاكيد كرد: با توجه به اين كه قراردادي يك سالهاي را با شهرداري تبريز براي هدايت اين تيم و حضور در ليگدسته اول بستهام، پس حضور من در ابومسلم كار غيرمنطقي است.
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا مسئولان استاني و باشگاه ابومسلم نظر مساعدي براي بازگشت شما به ابومسلم دارند، اظهار داشت: مردم مشهد و مسئولان استاني به من لطف دارند و خواهان بازگشتم به اين تيم هستند، اما در شرايط فعلي و با توجه به اين كه تعهدي به شهرداري تبريز دارم و مشكلاتي كه ابومسلم دارد، صلاح نيست به اين تيم بازگردم و فكرميكنم تبريزيها هم موافق اين موضوع نباشند.
وي درباره مشكلات به وجود آمده در ابومسلم تصريح كرد: اين باشگاه حتما بايد زير نظر يك سازمان با نهادي باشد كه بتواند بودجه آن را تامين كند و به نظر من شخص نميتواند هزينههاي اين باشگاه را بر عهده بگيرد.
ميثاقيان يادآور شد: زماني كه ابومسلم زير نظر نيروي انتظامي و ملاحي مديرعامل بود اين مشكلات وجود نداشت و حتي ما تا فينال جام حذفي نيز پيش رفتيم، اما در حال حاضر مسائل زيادي وجود دارد و نتايج خوبي نيز كسب نميشود.
سرمربي اسبق ابومسلم با اشاره به اي كه بازيكن سازي در اين تيم كم شده است عنوان كرد: آن زمان كه من مربي ابومسلم بودم منشا خدمات زيادي بودم و چيزي در حدود 100 بازيكن را به فوتبال ايران معرفي كردم و در حال حاضر تيم پشتوانه خوبي ندارد.



