میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جزییات مراسم هفتم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی

کد خبر: ۶۵۶۷۹۵
| |
10231 بازدید
روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره مراسم هفتم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش ایسنا،متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

پیرو تماس‌های مکرر برخی از هموطنان عزیز و سؤال درباره‌ی چگونگی و زمان برگزاری مراسم هفتمین روز درگذشت رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، به اطلاع مردم عزیز و شریف ایران اسلامی به خصوص، در استان تهران می‌رساند، این مراسم از ساعت ۱۵ الی ۱۷ فردا (یک شنبه ۲۶ دی ماه) با حضور مسؤولان کشوری و لشگری و خانواده‌های معظم و مکرّم شهدا و اقشار مختلف در کنار آرامگاه ابدی آن عزیز سفر کرده، در حرم مطهر امام راحل برگزار می‌شود.

سخنران این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری، خواهند بود و حضور پرشور قاطبه‌ی مردم تأکیدی مجدد بر میثاق با آرمان‌های امام، شهدا و مبارز نستوه، فرمانده هشت سال دفاع مقدس، یکی از زبرالحدیدهای امام در نهضت روحانیت و شخصیت‌ تاریخ‌ سازی است که تا آخرین لحظات خود را از مردم و جامعه جدا نمی‌دانست.

مطمئناً برگزاری پرشور این مراسم، نمایشی دیگر از وحدت، همدلی و یکرنگی مردم و موجبات تسلی خاطر خانواده مکرّم ایشان و تمام کسانی است که این روزها عزادار فقدان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی می‌باشند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت