میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۸ کشته در انفجار انتحاری منطقه امنیتی دمشق

کد خبر: ۶۵۶۳۸۸
| |
3718 بازدید
۸ کشته در انفجار انتحاری منطقه امنیتی دمشقمسئولان سوری از کشته شدن 8 تن در انفجار انتحاری محله‌ کفرسوسه دمشق خبر دادند.

به گزارش ایسنا، تلویزیون سوریه گزارش داد که انفجار شدیدی که توسط یک عامل انتحاری انجام شد محله کفرسوسه که نهادهای امنیتی اصلی دولت سوریه در آنجا قرار دارد را هدف قرار داد.

منابع دولتی نیز اعلام کردند که این انفجار در منطقه‌ای شلوغ رخ داد و در آن هشت تن کشته و شش تن دیگر زخمی شدند.

یک منبع در فرماندهی پلیس دمشق نیز اعلام کرد عامل انتحاری با کمربند انفجاری، خود را در نزدیکی باشگاه ورزشی منطقه کفرسوسه منفجر کرد.

کفرسوسه یک منطقه استراتژیک برای نظام سوریه به شمار می‌آید چراکه ساختمان نخست وزیری، ساختمان وزارت کشور و سفارت خانه‌ها متعددی در آنجا وجود دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت